Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(118)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(118)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/09/2021

    Chegou rápido no Brasil. Anteriormente já havia comprado outros 2 painéis, agora comprei mais 2. Liguei 2 em paralelo e em série com outros 2 em paralelo, para obter tensão maior com corrente maior. Utilizo um MPPT MPPT5025A-DUO MPPT 25A 12V comprado também na BANGGOOD que reduz a tensão e aumenta a corrente de carga da bateria. O painel SP-P50 produz na realidade de 35W a 40W. O painel é robusto pois suportou o maltrato do transporte. Olhe nas fotos como chegou a embalagem. Nos anteriores a embalagem foi muito melhor. Recomendo a BANGGOOD melhorar a embalagem atual. Gostei muito dos painéis.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Panel słoneczny przybył szybko, zapakowany w pudełko. Działa, gdy jasne południowe słońce daje 0,4 A. Nadaje się do ładowania urządzeń bez zasilania. Mocniejsze, takie jak telefon, będą wymagały większej mocy. Ogólnie rzecz biorąc, podobało mi się, możesz go użyć. Całkiem możliwe jest ładowanie latarki lub innego urządzenia. Rozmiar około 60*40cm

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    Mam panel o mocy 50W. Niestety, nie mogłem dokonać idealnego pomiaru bez narzędzi, ale zapiszę, co zrobiłem. Do pomiaru stworzyłem fotorezytor Arduino. Postawiłem na nim wyświetlacz, który mierzy od 0 do 9. 0: małe światło (zachód słońca, wschód), 9: Oświetlam bezpośrednio na solarium z silnym światłem led. Jako konsument użyłem zasilacza 5V, który może być ładowany z 1A. zużycie energii ~120mA z sieci z moimi narzędziami pomiarowymi: 9:75-100mA, 8:6-74mA, <=7: Nie mogłem tego zmierzyć. Obawiam się, że przyrząd pomiarowy jest za bardzo wyłączony, ponieważ nie naładował powerbanku pomiarami 10A, a tylko 120mA jest mierzalny. Bez przyrządu pomiarowego lampa USB jest w pełni zapalona nawet przy 7 jasności. Jasność mogła zejść poniżej 7, ale niestety mój instrument Arduino uległ, a na Węgrzech o 18:30 29 października światło było dość znośne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    IMars przenośny panel słoneczny 25W Jest to ładny panel słoneczny, który może ładować telefon i baterie 12V przez 2 port. 1 USB QC, który obsługuje 5V, 9V i 12V i wyjście DC (19V przez złącze 5.5mm). Aby załadować akumulator 12V, możesz potrzebować specjalnego kabla. Zaczyna produkować energię również w pochmurne dni. Nie jest odporny na deszcz, dlatego nie należy go zostawiać na zewnątrz na stałe podłączony, ponieważ nie jest odporny na warunki atmosferyczne. Posiada 2 otwory do powieszenia na haczyki. Bardzo dobrze nadaje się do biwakowania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Możesz bezpiecznie na łonie natury, na długi odpoczynek, tutaj i oświetlenie i ładowanie za swoje gadżety. Musisz kupić baterię, żarówki i przewody, a będziesz szczęśliwy. Weź to, nie pożałujesz!!! Produkt jest BARDZO polecany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/10/2021

    Jestem zaskoczony, jak szybko ta ładowarka ładuje mój telefon. I w zasadzie jest to darmowa energia. To sprawiło, że myślałem o zamontowaniu paneli słonecznych, żeby naładować cały dom.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Bardzo ładny panel i wykonane z doskonałych materiałów. Wygląda solidnie. Wystawiłem się na słońce, a światło włączyło się natychmiast, żeby dać znać, że działa. Teraz pozostaje mi zrobić więcej testów i zobaczyć, jak się zachowa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bateria i kablówka nadeszły. Istnieją dwa złącza. Do ładowania potrzebne jest bezpośrednie światło słoneczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Wielki panel słoneczny 25W, łatwo ładuje telefon komórkowy itp. Jest również świetny do podłączenia do ładowarki Nitecore UMS4, która w pełni Sunlight może ładować wiele różnych rodzajów baterii. Jest to świetne do ładowania baterii pochodni, gdy nie ma zasilania głównego. Tylko wersja 25W nadaje się do tej ładowarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/09/2021

    Tak naładowałem inteligentne zegarki i zabawki, a nawet telefon komórkowy. Dzięki Banggood ❤

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$40.41
    • US$48.50
    • US$27.71
    • US$11.54
    • US$19.62
    • US$20.78
    • US$69.99
    • US$32.33
    • US$15.74
    • US$129.99
    • US$84.99
    • US$59.99
    • US$24.99
    • US$18.39
    • US$20.78
    • US$126.49
    • US$26.55
    • US$105.99