Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(96)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(96)
    • 5 Star(85)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/02/2022

    Przyjechała dobrze zapakowana, a dostawa była dość szybka. Posiada szczelny woreczek do przechowywania kabli lub cienkich urządzeń USB. Dwa porty wyjściowe linii wewnątrz woreczka. Obsługa portu wyjściowego do 9V. jest wodoodporna, a jakość wykonania jest całkiem dobra. Model SP-B21 nie jest wyposażony w żadne akcesoria, takie jak karabinki czy kabel do ładowania. Za pomocą karabinków można zawiesić ten panel słoneczny na plecaku i używać go podczas spaceru. W przeciwieństwie do innych paneli słonecznych, może być składany podczas dołączania karabinków. Panele słoneczne są bardziej wydajne, jeśli panele są pod kątem 90 stopni do promieni słonecznych. Dostosowałem panele pod kątem prawie 90 stopni do zachmurzenia słońca, przeprowadziłem test i dostałem maksymalną moc wyjściową 1,5A 5V. To nie był słoneczny dzień, więc w lecie moc wyjściowa będzie większa. Jestem wielkim fanem energii słonecznej, więc iMars SP-B21 jest bardzo korzystny podczas biwakowania. Jestem zadowolony z tej przenośnej ładowarki USB z paneli słonecznych, ponieważ zawsze mogę naładować baterie i telefony Li-ion Ni-MH w ciągu dnia. Marka ma również mocniejsze ładowarki z czterema panelami i wyjściem DC do ładowania laptopa. Proponuję używać paneli słonecznych w połączeniu z power bank lub inteligentnej ładowarki baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/05/2022

    Szybka dostawa i bez żadnych kłopotów. Sprzęt działa nawet przez szybę i przy chmurach na niebie (wiadomo, że będzie długo ładować). Dzisiaj pierwsze testy polowe w pełnym słońcu. Szybkie ładowanie działa również jednak potrzebne mocne słońce. Jestem bardzo zadowolony z zakupu Jak na razie, zobaczymy jak będzie z wytrzymałością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Zakupiony towar przyszedł w 5 dni, to całkiem super wynik! Wielkie dzięki. Sprzęt działa, i oby jak najdłużej. Trudno mi było uzyskać parametry znamionowe ale sprawdziłem od razu: 21.03.2022 godz. 16, niebo bezchmurne, udało mi się uzyskać w szczycie ( zależy od kąta ustawienia względem promieni słońca) nawet 1,5 A. Średnio 170mAh w 10 min. Ta wartość będzie jeszcze lepsza latem. Może komuś przydadzą się takie dane. Ogólnie sprzęt trochę mniejszy niż kartka A4, lekki, na biwak czy wypad w góry do ładowania powerbanka na pewno się przyda jako alternatywa w razie "W". Jeszcze raz dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2022

    Dostałem to na czas i w idealnym stanie. Bardzo wysokiej jakości materiał. Naładował mój telefon nawet w przyciemnionym świetle, jednak nie przetestowałem go jeszcze w pełni, ale wydaje się działać. W górnej torebce znajdują się dwa zwykłe złącza USB. Ponadto jest wyposażony w małe pętle, aby przymocować je do czegoś.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    Poważnie, jestem zdumiony jakością lub produktem (i pakowaniem). Nie byłem w stanie go używać (po prostu dostałem go i jest ciemny), ale jakość jest po prostu świetna. Postaram się używać go w ciągu dnia i dodam, jak to działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/04/2022

    Заряжал Redmi note 8 pro смартфон был включен, в пасмурную погоду, переменной облачности - за 1,5 часа зарядился на 12% считаю это нормальным.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2022

    Towar cały z małą skazą mam nadzieję ,że będzie działać.Dziękuje za szybką realizację.Sprawdzajcie dokładnie towar przed wysyłką ,aby uniknąć takich sytuacji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2022

    Wszystko w porządku, wygląda na dobrą jakość, trochę więcej jakości potrzebne w pobliżu portów ładowania. Ale za tę cenę całkiem nieźle. Ładowanie w słońcu jest bardzo powolne, więc wygląda na to, że nie 21wats, ale jak 13-15wats w sumie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2022

    Nie, nie, nie!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2022

    Nawet przy złej pogodzie ładuje mój telefon.Jak na razie tak dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$12.69
    • US$94.99
    • US$69.99
    • US$10.49
    • US$19.99
    • US$47.99
    • US$36.99
    • US$64.99
    • US$225.99
    • US$42.99
    • US$43.99
    • US$499.99
    • US$49.99
    • US$149.99
    • US$179.99
    • US$32.99
    • US$155.99
    • US$46.99