Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(44)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(44)
    • 5 Star(40)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/09/2021

    Szybka dostawa, starannie zapakowane, przetworzone ok, pierwsze testy ok, ok, amp ok, amp mniej słońca, zalecane jest w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/10/2021

    ok 15.10.2021 o 14:00, widziałem 4.8 A na moim regulatorze ładowania.Myślę, że to w porządku panel

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2021

    From the product description it was already clear that this panel could never supply 150W. Short circuit current multiplied by open circuit voltage is NOT the correct way to specify the power of a solar panel. After testing myself on a very clear and cool day by putting two panels in series and measuring with different methods I reached a maximum of 175W. This is for two panels, so 87.5W per panel. I measured while charging batteries with two different MPPT solar charge Controllers and both gave the same result +/- 2 W. For the price the panels performance is still okay, just don't expect to get the performance indicated. What I also highly doubt but obviously won't test is the "waterproof" part. I expect the panels themselves to be absolutely water-resistant but can't image the same for the junction box with the output connections. While it is inside the bag on the back of the panels I doubt this is waterproof for more than a few minutes if light drizzle. You better don't put this permanently outside but just set it up temporarily when the sun is out. I haven't contacted the seller as I don't expect any improvement to be possible but I more or less got what I expected.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2021

    Świetny panel, dobre wykonanie, wytrzymałe i wygodne do przechowywania. Używam go do ładowania telefonu, który ma baterię 4500 mAh, w pełnym słońcu w ciągu godziny telefon jest w pełni naładowany. Posiada dwa standardowe porty USB, jeden z nich Quick Charge i USB-c. Ma wyjście DC, którego używam do ładowania stacji zasilającej i bezpośredniego wyjścia z +e-kabel, z którym podłączam kontroler ładowania do zasilania zewnętrznego akumulatora.Nie testowałem, czy jest prawdziwy 150w, na pewno wydajność jest dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Przesyłka dotarła bardzo szybko. Poprzedni produkt okazał się spełnić moje oczekiwania, więc zamówiłem drugi. Panel załadował 20% pojemności urządzenie, iMARS PS S220 814wh 1000w, w ciągu 100 minut w pochmurny dzień. Myślę że to jest bardzo dobry wynik. Bardzo dobry produkt. Gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Działa bardzo dobrze nawet w zachmurzonym niebie, na razie testowany z ładowarką i bateriami ciekłymi z kontrolerem ładowania (apart) nie jest konieczne, aby testować z inwertorem /Przybycie bardzo szybko

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Świetna kombinacja do mojej przenośnej elektrowni Loskii LK-PS10. Nawet przy niskim ładowaniu światła będzie służyć jako zapasowa bateria / słoneczna Combo do mojego radioodbiornika (100W).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Panel robi dobre pierwsze wrażenie i wydaje się działać prawidłowo. Jeden panel z trzech dostępnych w mojej jednostce nie jest dobrze przyklejony do górnych krawędzi, ale wydaje się, że nie ma to wpływu na ogólną wydajność. Potrzeba więcej testów, ale ogólnie jestem zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    /Porządek przybył szybko. Produkt dokładnie tak, jak ogłoszono. Bardzo schludny produkt, sposób w jaki się składa i kompaktowy po złożeniu. Testowałem i działa. Nie potwierdzam rzeczywistego wygenerowania watów.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$27.71
    • US$69.99
    • US$18.39
    • US$26.44
    • US$24.24
    • US$40.41
    • US$16.99
    • US$25.99
    • US$15.00
    • US$29.89
    • US$32.33
    • US$24.99
    • US$69.99
    • US$15.74
    • US$129.99
    • US$94.99
    • US$26.55
    • US$409.99