Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(32)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    Urządzenie przybyło do mojego kraju w ciągu 10 dni. Bardzo szybko jak na taki schemat importu. Bardzo dobry produkt i nadaje się do użytku na zewnątrz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2021

    Dobra, będę w domu za dwa tygodnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    Just arrived! Not tested yet. Good quality

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Jakość jest dobra, ale instrukcja obsługi może być bardziej kompletna. Pokazuje, na przykład, jeden port wyjściowy daje kilka różnych napięć, ale nie jestem pewien, jak to działa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Nie, nie, nie, nie. 40 W na 12. w Hamburgu/Niemcy i max. 55 W po regulacji kąta padania. Wątpię, że możliwe jest uzyskanie z nim więcej niż 60W

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2021

    Doskonała jakość obudowy i urządzenia bardzo dobrze. Zawiera wszystko, czego potrzebujesz, żeby zacząć. Jeśli musisz naładować akumulator 12V wszystko, czego potrzebujesz, to tani kontroler ładowania słonecznego i dobry w użyciu. Bardzo przenośne i wygodne. Gorąco polecam na camping, wędkowanie, polowanie i kemping / podróże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Przybył po 6 dniach, wygląda bardzo dobrze wykonane, szwy są w porządku, a także wytrzymałość, niestety dziś pada i nie mogę tego przetestować, ale nie widzę xke nie powinien działać! Skorzystałem z super zniżki i zapłaciłem tylko 66 euro!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2022

    Dobrze zbudowany lekki i praktyczny panel z dołączonymi akcesoriami

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Jest to drugi, który kupuję, ponieważ produkt jest bardzo dobry. Szybka wysyłka. Polecane. (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2022

    Maksymalnie moc 65w. Ale w porządku za tę cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$35.99
    • US$127.99
    • US$35.99
    • US$127.99
    • US$61.99
    • US$9.48
    • US$12.99
    • US$9.99
    • US$46.99
    • US$54.99