Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(14)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(14)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/10/2021

    Wysyłka jest szybka w ciągu 1 tygodnia z magazynu. Pakowane ok bez uszkodzeń po otrzymaniu. Główny korpus elektrowni wykonany jest z twardego tworzywa sztucznego, bez zginania. Jednostka może być używana podczas ładowania. Displayis jest podstawowy, ale chciałbym, żeby dodali funkcje, które mówią, ile watów to bierze lub wychodzi. Testowany na kuchence do ryżu 800w i działa. Czas ładowania od 20% do 100% wynosi około 10 godzin, może być używany podczas ładowania. Kupiłem iMars SP-B150W panel słoneczny będzie testowany, gdy będzie arrvie. W promocyjnej cenie najtańsze można kupić za około 0,5 €/Wat. Najlepsza cena za pieniądze, jeśli potrzebujesz tylko podstawowych funkcji

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Haven't been able to test it. But it looks and feels like a beast!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/03/2021

    Bardzo dobrze spakowane. Produkt działa idealnie. Pracuje z wtyczkami eu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    testuje, jak na razie ok. masywny , solidny. dostawa wręcz błyskawiczna. imars zaladowany przed dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Podobnie jest z tym produktem. Produkt przyszedł bardzo szybko i bardzo dobrze zapakowany, bez zarysowań. Podłączyłem opalarkę 2000w i ustawiłem na 170 stopni. Nie powinno zadziałać, bo urządzenie ma wartość max 1000w, ale zadziałało i to bez przerwy przez całą godzinę. Po godzinie używania opalarki, urządzenie pokazywało jeszcze 20% pojemności. Wyłączyłem opalarkę dla bezpieczeństwa urządzenia. 8 godz. wystarczyło żeby naładować 80% do pełnego naładowania z sieci. Daję bardzo dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Otrzymane w ciągu tygodnia. Dobra jakość i w pełni funkcjonalny produkt. Umieszczony w kamperze, by zyskać autonomię podczas postoju.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Bardzo szybka dostawa i bardzo dobry produkt. Nie sadzilem ze to urzadzenie moze byc az tak dobre, polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Działa, może zasilać światła i telewizor. Nie zrobiłem testu obciążenia ani testu zdolności, ale to działa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Dobre zakupy i szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    W tej chwili wszystko idealne wysyłki super szybko w ciągu 6 dni w domu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 879
    • Ft33 104
    • Ft4 096
    • Ft4 096
    • Ft5 988
    • Ft5 042
    • Ft25 221
    • Ft8 009
    • Ft8 337
    • Ft61 800