Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(275)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(275)
    • 5 Star(260)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    Bardzo wysokiej jakości ładowarka!!! Ciężkie, dobrze wykonane, silikonowe guziki i wtyczkę. W zestawie znajduje się instrukcja, kabel do ładowania i szczypce z przewodami. Torba na organizer jest wykonana dla 5+! Gęsty materiał, niezawodny piorun, uszczelka między przedziałami. Bardzo poręczna torebka, jest długopis do poruszania się. W takim przypadku jest wygodny do przechowywania i transportu. Radzę ci coś kupić. Naprawdę podobał mi się ten plan.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/10/2021

    Witam Dotarłem już do IMARS J06 akumulator starter samochód, motocykl, caravan,van.ha To trwało około 40 dni, ale to przyszło dobrze i jestem bardzo szczęśliwy c. To pochodzi w małej Suitcase, aby go chronić i dobrze przechowywane w samochodzie lub gdzie chce go trzymać. Jest trochę ciężki, ale to ze względu na dużą pojemność baterii q to 22000mah jego moc jest 3a12v wystarczająca, aby uruchomić samochód q albo 6L benzyny lub 5L oleju napędowego. I możesz ładować tablet komputer aparat c już Q przyniósł wtyczki do niego ... Oznacza to, że nie musisz się bać, jeśli pojedziesz w podróż lub na camping pq, zawsze będziesz miał gdzie załadować swoje rzeczy elektroniczne. Materiał ładowarki nie jest zbyt duży, więc jest łatwy w obsłudze wskaźnik baterii q mówi, co zostało baterii w ładowarce. Wbudowana latarka ledowa emituje sygnał SOS Q jest bardzo przydatny lub można go użyć jako latarki sama w sobie... Walizka przychodzi ładowarka kablem, aby uruchomić baterię, szczypce kabla do ładowania c trwa około 3 godzin, aby w pełni naładować, ponieważ q c jakiś ładunek jest wodoodporny, tj. W przypadku, gdy się zamoczy coś, czego nie trzeba było się bać. Krótko mówiąc, kocham urządzenie bardzo przydatne w codziennym życiu polecam je w 100% Dziękuję, Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Wow, jestem pod wrażeniem! Jakość / materiał jest bardzo dobry, a także szybka dostawa! Nie przetestowałem jeszcze, ale zamieści komentarz, gdy przetestowałem, jak dobry to działa i głęboki test, aby zobaczyć więcej szczegółów!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Otrzymałem przedmiot dwa dni temu. Teraz mam 5 minut, żeby go rozpakować. Po pierwsze, czas dostawy był bardzo imponujący. - Bardzo szybko, bardzo szybko. Na pierwszy rzut oka wygląda solidnie jak na zdjęciu. Pakowanie było w porządku. Światło się zapala, ale nie za 3 sekundy. Musisz nacisnąć i przytrzymać dłużej. Oświetlenie awaryjne działa. Był prawie w połowie naładowany, ale naładowałem go w pełni przed pierwszym użyciem, jak każde nowe urządzenie. Teraz będę musiał rozładować akumulator, żeby móc przetestować start. Zrobię to kiedyś i złożę raport. Na razie usługi były w porządku od BG i sprzedawcy.Dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Kupiłem od Banggood dwa produkty IMars, jeden IMars J06 2000A 22000mAh Przenośny skok samochodowy i inny IMars Enusic 4000mAh 150PSI Air Pump, na zestaw w samochodzie. Cieszę się z tego zakupu, super oferta, przetestowałem je, to działa bardzo dobrze. Są to produkty bardzo dobrej jakości, z doskonałym stosunkiem ceny do jakości, dotarły bardzo szybko i w idealnym stanie. Dzięki zespołowi Banggood profesjonalistów. Gorąco polecam zakupy na Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Doskonały produkt, oprócz tego, że pomoc na start, Służy jako latarka i wielki bank mocy Ładna torba do przechowania. To jest tego warte.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Zamówiłem ten produkt w dniu 15/03/2022 i dotarło to 28/03/2022, ale to trochę trwało, ale było warto, mam prawie wszystkie baterie Imar i jestem bardzo szczęśliwy!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/11/2021

    Piękne opakowanie, zestaw wspomagający, krokodyle z odpowiednim wyjściem i kabel typu C i wspaniała obudowa. Odprawa w akcji jeszcze się nie odbyła

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Bardzo przydatna część do samochodu. Używałem go wiele razy na znajomych. Wszyscy, którym pomogłam, prosili o kupno.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Jest idealny do uruchamiania samochodu. W przeciwieństwie do innych podobnych produktów, uruchomiliśmy silnik wysokoprężny o pojemności 2000m3 bez żadnych problemów. Niestety wyjście USB nie działa prawidłowo (wyłącza się samodzielnie podczas ładowania) i dodany kabel jest złej jakości, ale możesz żyć z wzek, jeśli nie używasz go jako powerbanku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$127.99
    • US$36.99
    • US$114.99
    • US$499.99
    • US$225.99
    • US$35.99
    • US$127.99
    • US$43.99
    • US$42.99
    • US$129.99
    • US$61.99
    • US$155.99
    • US$219.99
    • US$95.99
    • US$169.99
    • US$149.49
    • US$67.84