Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1025)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1025)
    • 5 Star(975)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(13)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/12/2021

    Urządzenie wygrało wersję próbną, za co Banggood był wdzięczny. Paczka przyszła w ciągu miesiąca. Silnik rozrusznika naładowany był w 75%. Do 100 naładowany w pół godziny (z 75%). Jest latarka, jasna, z kilkoma opcjami poświaty. Jasny, duży ekran pokazujący niezbędne informacje, takie jak procent naładowania, prędkość ładowania (szybko lub nie), akceptacja lub podanie ładunku itp. Ciało jest wykonane z tworzywa sztucznego, uczucie dotykowe, dość trwałe. W środku nic nie grzmi, nie dynda, monolit w jednym słowie. Krokodyle wykonane z tworzywa sztucznego (grube). Zestaw zawiera również kabel do ładowania urządzenia typu c. Cały zestaw jest zapakowany w oryginalne opakowanie na iMars. Do zamierzonego celu urządzenie nie było używane (na urządzeniu), nie było potrzeby. Naładowałem telefon, wszystko w porządku. Dodam informację zwrotną, po chwili użytkowania

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Całkiem pokaźny bank mocy. Ładunek się nie ładuje - sprawdziłem dwa tygodnie. Osobno chciałbym powiedzieć o krokodylach, że są one całkowicie plastikowe, więcej uchwytów jest również z tworzywa sztucznego - jak długo takie połączenie będzie trwać.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    To przyszło bardzo szybko w porównaniu do możliwej daty, którą mi teraz podali. Muszę tylko przetestować go na baterii 🔋, chociaż jestem pewien, że nie będzie żadnego problemu. Dziękuję, Bangood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    PROS: robi to, do czego jest przeznaczony (bez problemu uruchamia silnik 2.0 TDI), może szybko ładować dowolne urządzenie przez USB-A, skrzynka jest naprawdę przydatna / CONS: złącza nie są kompatybilne z innymi produktami iMars (np. J02)}Poznanie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2021

    Bardzo ładne, kupione 3 dla dwóch przyjaciół również. Jakość zrobiona. Nie testowałem go jeszcze jako rozrusznika samochodowego. Latarka jest bardzo mocna i zapewnia szybkie ładowanie, jak testowałem z narzędziem do dyskusji.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Przetestowane z doświadczenia starej szkoły - nie zawiedzie ponownie. Słuchaj, przykro mi, ale... Bardzo dobrze zaaranżowana sprawa. Zobacz mój test na YouTube: https://youtu.be/XpgT9wa3ybk Wypróbowany ze starą baterią - nie ma problemu. Perfekcyjnie, polecam. Bardzo ładnie zrobiona sprawa.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Jest dość mały jak na rozrusznik, ale wydaje się, że ma wystarczająco dużo mocy silnika Diesla. Ładnie zaprojektowane i praktyczne etui na wszystkie akcesoria. Może ładować dwa urządzenia USB w jednym. Jest on ładowany za pośrednictwem konsoli USB-C. Pokazuje pojemność w procentach na swoim ładnym wyświetlaczu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Przyjadę wcześniej za 3 dni. Dobrze zapakowane bez uszkodzeń. Przyszedł z 76% ładowania, a bez jego ładowania próbowałem uruchomić silnik mojego 4-cylindrowego roweru z w pełni rozładowaną baterią, i zaczął się idealnie na początku. Latarka działa dobrze, muszę wypróbować powerbank, co, jak sądzę, będzie działać równie dobrze. dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2022

    Uma pena que demorou muito, mais recebi em perfeitas condições, ótimo produto, carreguei o equipamento em 100% para poder testar, e funcionou perfeitamente, desconectei a bateria do carro e fiz o teste. Ligou o carro na hora. Recomendo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2022

    Tak się cieszę z torby transportowej. Czekam, aż w pełni naładuje i wypróbuje go na samochodzie, który siedzi od trzech lub czterech miesięcy, i nie został podłączony z innego samochodu!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$49.99
    • US$84.99
    • US$69.99
    • US$80.84
    • US$37.99
    • US$84.99
    • US$58.99
    • US$51.99
    • US$36.79