Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(201)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(201)
    • 5 Star(193)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    Doskonały bank energii do uruchomienia pojazdu, rozwiązał mój problem jak tylko otrzymałem, multicel, polecam wszystkim. To bardzo pomaga, jeśli bateria kończy się z kilku powodów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Dobra pozycja i bardzo mocny power bank na start, jeszcze nie próbowałem, ale wygląda na to, że jest w porządku. Jestem naprawdę wdzięczny, że polecam tego sprzedającego, bardzo dobra i szybka usługa dostawy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Bardzo szybka dostawa, otrzymana w Hellas w ciągu 10 dni. Jakość wygląda dobrze, a dzbanek jest w bardzo dobrej walizce ochronnej. Jeszcze nie testowany.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    To jest mój drugi raz zakup doskonałe produkt bezpieczne opakowanie i szybka wysyłka polecam dziękuję bardzo banggood..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Solid construction. Charges phone as intended, haven't had the chance to jump-start a car yet. English instructions included.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Świetny produkt, wykonuje swoją pracę bardzo dobrze

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    τρομερό, δυνατο μηχανημα, δυνατός φακός διπλός,ασύρματη φόρτιση κινητού,1300Α ,το συνιστώ ανεπιφύλακτα

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Nie miałem jeszcze okazji przetestować go na baterii, ale na pierwszym wrażeniu wygląda solidnie, a tworzywa sztuczne mają pewną jakość i jest łatwym do przenoszenia urządzeniem. Jest z super przydatnym półsztywnej torby. Tylko nie przynosi wtyczki z wejściem USB do ładowania. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Πολύ προσεγμένο και εύχρηστο. Με ωραία θήκη φύλαξης.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Bardzo dobry, bezprzewodowe ładowanie, głośny obiektyw, dużo wzmacniaczy, ekran cyfrowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft25 276
    • Ft4 580
    • Ft13 043
    • Ft21 368
    • Ft12 209
    • Ft14 652
    • Ft17 705
    • Ft16 789
    • Ft24 422
    • Ft16 789
    • Ft42 129
    • Ft18 315
    • Ft17 705
    • Ft40 902
    • Ft28 558
    • Ft17 094
    • Ft3 874
    • Ft3 874