Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(250)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(250)
    • 5 Star(236)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/05/2021

    Doskonały bank energii do uruchomienia pojazdu, rozwiązał mój problem jak tylko otrzymałem, multicel, polecam wszystkim. To bardzo pomaga, jeśli bateria kończy się z kilku powodów.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Doskonały produkt, przyszedł zgodnie z opisem. Cecha dobrej jakości, torba jest bardzo piękna i mocna, części są świetne i pochodzą z kabla USB. Jestem bardzo zadowolony z produktu i wysyłki. super polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    To jest mój drugi raz zakup doskonałe produkt bezpieczne opakowanie i szybka wysyłka polecam dziękuję bardzo banggood..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    Solid construction. Charges phone as intended, haven't had the chance to jump-start a car yet. English instructions included.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Nie miałem jeszcze okazji przetestować go na baterii, ale na pierwszym wrażeniu wygląda solidnie, a tworzywa sztuczne mają pewną jakość i jest łatwym do przenoszenia urządzeniem. Jest z super przydatnym półsztywnej torby. Tylko nie przynosi wtyczki z wejściem USB do ładowania. Szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2022

    Dobra jakość, wszystko działa. Bardzo wytrzymała i dobrze zbudowana. Nie próbowałem jeszcze odpalić samochodu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Πολύ προσεγμένο και εύχρηστο. Με ωραία θήκη φύλαξης.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Muito prático. Vem com um estojo rígido muito bonito para guardar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    Góra!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    Bardzo szybka wysyłka i doskonała jakość produktu! Działa dobrze jako rozrusznik auto dla różnych rozruszników, nawet samochody nie mają baterii w ogóle! Bezprzewodowo ładuje smartfony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$282.89
    • US$269.99
    • US$169.99
    • US$40.99
    • US$24.99
    • US$64.04
    • US$49.99
    • US$15.74
    • US$159.99
    • US$129.99
    • US$318.77
    • US$74.99
    • US$26.99
    • US$27.99
    • US$24.24
    • US$147.06
    • US$48.50
    • US$79.99