Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3064)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3064)
    • 5 Star(2933)
    • 4 Star(96)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(24)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/08/2021

    Nie miałem jeszcze okazji przetestować na samochodzie, ale włączanie „siłowego startu" (12v ciągły) i używanie jako power bank, jak na razie żadnych problemów. W reklamie wydaje mi się dziwne, że serwer silników Diesla do 3,0L, ale w pudełku jest napisane, że 2.0L nie będzie mi potrzebny, ale mogą to naprawić. Zgodnie z instrukcją, do uruchomienia samochodów zaleca się mieć akumulator z co najmniej 3 ledami włączonymi.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Ten rozrusznik skokowy jest genialny, użyłem go już sporo i rozpoczął moje 1.8 tt 225 i kilka innych samochodów! Jest bardzo łatwy w użyciu i na tyle mały, że może trafić do schowka! Kiedyś też ładowałem moje s10+. Mój brat kupił taki rozrusznik za ponad 100 funtów, więc cieszę się, że znalazłem ten przedmiot w tej cenie! był trochę zdezorientowany przez opakowanie, ponieważ ma inny opis dla zalecenia wielkości silnika, ale pudełko ma złe informacje i banggood ma poprawne informacje wyświetlane, gdy uruchomiłem 2.2 vana z tego dnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2022

    Świetna cena bardzo przydatny produkt. Towary dotarły szybko. Paczka była nietknięta. Produkt działał już po rozpakowaniu. Jestem zadowolony z dostawy i szybkości. Ładowarka jest dość mała, co jest dobre. To mi pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    The product came in excellent condition without bumps It is very well made. As for the issue of starting a car has not been tested yet but I believe it will respond effectively

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    The package from the Czech Republic arrived in Croatia in 5 days. There are no taxes or duties. The description of the charger says Diesel 3.0, and the box 2.0 !

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Towary dotarły szybko. Paczka była nietknięta. Produkt działał już po rozpakowaniu. Jestem zadowolony z dostawy i szybkości. Ładowarka jest dość mała, co jest dobre. To mi pasuje.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Bardzo dobry bank, panie. On jest wart swoich pieniędzy. Czeski z dhl.. To nadeszło szybko. 7 dni roboczych.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Świetna cena bardzo przydatny produkt. Przetestowałem go w małym samochodzie wyporowym i nie ma problemu z podkręceniem. Jedyną złą rzeczą była uszkodzona wewnętrzna skrzynka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2022

    Bardzo dobre akcesoria do samochodu. Robić to dobrze, dobrze. Rozpocznij 1,5 TDI 5-7 raz. Dobra cena, dobrze zapakowane. Szybka wysyłka z magazynu CZ do Europy Północnej. Polecamy kupić ⭐⭐⭐⭐⭐

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Bardzo szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowana, teraz jest przeczytane instrukcje ( szkoda, że nie są one również w języku portugalskim), i przetestować funkcjonalność, Satisfeit. (Nigdy nie daję 5 za moją manię).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$51.99
    • US$69.99
    • US$127.99
    • US$36.99
    • US$499.99
    • US$225.99
    • US$114.99
    • US$43.99
    • US$42.99
    • US$35.99
    • US$94.99
    • US$61.99
    • US$155.99
    • US$219.99
    • US$95.99
    • US$149.99
    • US$169.99
    • US$6.59