Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2394)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(2394)
    • 5 Star(2310)
    • 4 Star(78)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2020

    It is one of the devices you buy not to use. Be in the car for an emergency. One discharge and charge every 3 months is enough and all is well. Είναι από τις συσκευές που αγοράζεις για να μην χρησιμοποίησεις. Να υπάρχει στο αυτοκίνητο για ώρα ανάγκης. Αρκεί μια εκφόρτιση και φόρτιση κάθε 3 μήνες και όλα καλά.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Akcesoria, które każdy powinien mieć, absolutnie niezbędne. Z innych recenzji wideo widziałem, że ten model wykonuje swoją pracę bardzo dobrze. Ja jeszcze nie próbowałem. Różne funkcje są tam i wydają się być aktywne. Zobaczymy, czy odpali samochód.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Na razie wygląda bezbłędnie super kompakt zasadniczo ma 6") okrążenie) trochę pobić opakowanie. Przynieś kabel do ładowania micro SD. Trochę pekeny, ale pod ręką i kable akumulatorowe wyglądają dobrze. Dla nieprzewidzianych warto zawsze mieć rękę i nie musi wzywać pomocy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Witam wszystkich moich drogich przyjaciół z Banggood.... Kupiłem ten przenośny Powerbank Car Jump Starter 1000A 13800mAh wodoszczelny z latarką LED i portem USB z iMars, ponieważ potrzebowałem awaryjnego Startera do uruchomienia samochodu, ale jeśli to konieczne, będzie to również proste Powerbank. Ten przenośny Powerbank Car Jump Starter 1000A 13800mAh Wodoodporny z LED Flashlight i USB Port z iMars jest naprawdę bardzo dobrze zbudowany materiały są doskonałej jakości i jest bardzo wytrzymały. W razie nagłego wypadku może uruchomić samochód (12V max baterii) na około dziesięć razy, zanim Powerbank całkowicie się rozładuje. Jest też port USB, za pomocą którego można ładować smartfon, tablet lub cokolwiek innego, a także LED, które dobrze oświetla w razie nagłego wypadku. Osobiście używam go już od kilku dni i czuję się naprawdę bardzo dobrze, więc, Gorąco polecam kupić ten Powerbank Portable Car Jump Starter 1000A 13800mAh wodoodporny z latarką LED i port USB z iMars i jestem pewien, że pozostaniesz bardzo entuzjastyczny, jak ja pozostał.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2020

    SK - Produkt dotarł w kolejności i bez żadnych problemów. Bardzo szybko z magazynu UE. Produkt wygląda dobrej jakości, jest dobrze przetworzony, czego nie spodziewałem się w tak niskiej cenie... Szkoda złącze micro USB (mogło już używać USB-C), ale ponieważ mam nadzieję, że nie używam go wiele razy i będzie czekać w samochodzie, aby go użyć, nie ma to większego znaczenia. Dziękuję, Banggood. ENG - Produkt został stworzony w kolejności i bez ograniczeń. Bardzo szybko z krajów UE. Produkt oferuje dobre, jest dobrze wykonane, którego nie chciałem w ogóle za tak niską cenę... Szkoda złącze micro USB (mogą używać USB-C). Ale nie używam go wiele razy, a użyje go tylko w samochodzie do użytku, to nie ma znaczenia. Dziękuję, Banggood.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 21/04/2021

    Είναι το τρίτο jampstarter που παραγγέλνω το συγκεκριμένο ήρθε μέσα σε 9 ημέρες από Ευρωπαϊκή αποθήκη του Bangood είναι δοκιμασμένο κ δουλεύει άψογα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους ! Ευχαριστώ Banggood !!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Nie miałem jeszcze okazji przetestować na samochodzie, ale włączanie „siłowego startu" (12v ciągły) i używanie jako power bank, jak na razie żadnych problemów. W reklamie wydaje mi się dziwne, że serwer silników Diesla do 3,0L, ale w pudełku jest napisane, że 2.0L nie będzie mi potrzebny, ale mogą to naprawić. Zgodnie z instrukcją, do uruchomienia samochodów zaleca się mieć akumulator z co najmniej 3 ledami włączonymi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/12/2020

    Megkaptam a terméket a várható időponthoz képest 3 héttel később, pedig a raktár és acélállomás között 500 km van az Eu-n belül. természetesen így karácsony előtt semmiképp nem ért ide, annak ellenére sem, hogy ráhagyással, közeli raktárból rendeltem (ez bosszantó). A csomag Magyarországon már követhetetlen volt, de ideért épségben, masszívnak, jónak tűnik, kipróbálni még nem volt időm. Minden tartozéka meg volt. Reméljük megéri az árát!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Nie byłem przekonany, czy te rzeczy będą dobre, ale okazało się, że się myliłem. Cudowny mały, kompaktowy projekt i zaczął mój 2L samochód benzynowy (który miał płaską baterię od 2 tygodni) absolutnie bez wysiłku. Do tej pory zrobiłem 4 na początku i nie ominął bitu i nadal jest na oryginalnym ładowaniu. Wbudowane światło ledowe jest świetne i jest również przydatne mieć wyjście USB do ładowania innych urządzeń. Bardzo polecam jako część zestawu narzędzi awaryjnych w samochodzie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/07/2021

    Ten rozrusznik skokowy jest genialny, użyłem go już sporo i rozpoczął moje 1.8 tt 225 i kilka innych samochodów! Jest bardzo łatwy w użyciu i na tyle mały, że może trafić do schowka! Kiedyś też ładowałem moje s10+. Mój brat kupił taki rozrusznik za ponad 100 funtów, więc cieszę się, że znalazłem ten przedmiot w tej cenie! był trochę zdezorientowany przez opakowanie, ponieważ ma inny opis dla zalecenia wielkości silnika, ale pudełko ma złe informacje i banggood ma poprawne informacje wyświetlane, gdy uruchomiłem 2.2 vana z tego dnia

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 708
    • Ft28 563
    • Ft29 846
    • Ft17 097
    • Ft25 281
    • Ft28 090
    • Ft3 875
    • Ft13 399
    • Ft20 761
    • Ft3 967
    • Ft16 792
    • Ft24 426
    • Ft16 792
    • Ft42 136
    • Ft18 318
    • Ft29 174
    • Ft28 090
    • Ft3 967