Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(208)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(208)
    • 5 Star(180)
    • 4 Star(21)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2022

    Arrivato ieri e oggi l'ho installato sulla mia Africa Twin. E' un ottimo prodotto, la pressione e la temperatura sono praticamente istantanee. Il display è ben visibile anche di giorno. Attenzione a non avvitare completamente la vite per evitare di sforzare sullo strumento e utilizzare il dado con la gomma per fissare bene il display. I pulsanti vanno premuti a fondo fino a che non si sente un clic. Unico punto debole la chiave per stringere il dado che blocca i sensori sulle valvole. Unico punto da tre stelle è il dado che è troppo sottile e la chiave si sfila facilmente. Non sono sicuro ma se non utilizzato dopo qualche minuto va in standby, se poi sente le vibrazioni si riattiva. Ero dubbioso sul display ma anche con la pellicola i numeri si vedono molto bene. Il display è della dimensione ideale e conviene toglierlo se si lascia la moto incustodita, ci vogliono 3 secondi e nella tasca non ingombra. Conviene sempre portarsi la chiave nel bauletto per smontare i sensori in caso di gomme sgonfie. Sono davvero entusiasta del prodotto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Dobry produkt, polecam go.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Spis treści (ang.)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2022

    Doskonały produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2020

    Fantastyczny produkt działa doskonale i jest bardzo dokładny, aby porównać z innymi ciśnieniomierzami wartości zasadniczo się pokrywają. Powiedzmy, że jest to obowiązkowy dodatek dla mojego bliźniaka Honda Africa, do którego zrobiłem bezbarwną modyfikację usuwając komorę powietrzną. Ponieważ konieczne jest z tą modyfikacją, aby utrzymać ciśnienie przedniej opony pod kontrolą, jest to podstawowy dodatek.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2019

    Reçu très rapidement très bien emballé le seul bémol pour ce produit ce sont les bouchons de valve que je trouve un peu gros,mais il faut bien que le système de transmission des data rentre dedans. Pour le reste je n'ai pas pu tester sur la moto pour le moment, je ne peux donc jugé du bon fonctionnement, ni de la véracité des données recueillies sur l'afficheur.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2020

    Ekran pokazuje pomiar temperatury i ciśnienia powietrza ustalony dla tylnego koła, nie wykrywa zmian ciśnienia poprzez wyjęcie lub umieszczenie więcej powietrza do koła go nie wykrywa. W czym może być problem? Musimy zmienić produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2019

    very nice

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2020

    Niezły system monitorowania. Łatwy w instalacji. Musiałem umieścić nowe baterie w jednostkach nadawcy, ale działa dobrze na moim 650 Ninja. Rozdzielczość ekranu może być ulepszona, ale Ok za cenę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2019

    A kocsimon már bizonyított a rendszer. Most kiderül a motoromon is olyan jó lesz-e.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • £17.52
    • £10.58
    • £4.95
    • £19.41
    • £16.49
    • £9.24
    • £5.82
    • £21.35
    • £336.17
    • £18.48
    • £43.67
    • £43.69
    • £31.00
    • £13.44
    • £16.49
    • £14.55
    • £14.11
    • £10.92