Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(278)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(278)
    • 5 Star(261)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/03/2020

    Kupiłem ten tester baterii Lancol Micro 200 Pro, żeby mieć oko na zdrowie mojego samochodu i baterii motocyklowych. Ten tester wydaje się dawać spójne wyniki podczas wykonywania testu z powrotem do tyłu. Zabrałem jeden z moich samochodów do lokalnego centrum serwisowego, żeby przetestowali akumulator, potem testowałem przy użyciu Lancola i zbliżyliśmy się do tych samych odczytów. Kable i zaciski są bardzo dobrej jakości. Moja recenzja filmu YouTube można zobaczyć tutaj... https://www.youtube.com/watch?v=BB-PMcbDoL0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Sprawdza się w wielu samochodach. (Opel Corsa 1.3D 2015, Renault Clio 1.5D 2016, Suzuki Grand Vitara 2002 bez katalizatora i Alfa 156 z wieloma problemami). Możesz łatwo wymazać kody, które widzisz. Można również zobaczyć fakty dotyczące czasu rzeczywistego samochodu podczas jazdy (w Clio 32 różne parametry!), takie jak prawdziwa temperatura wody, ciśnienie pompy oleju napędowego (ponad 1200 bar) temperatura czujnika lamda i więcej. Zdecydowanie warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2022

    To jest doskonałe narzędzie do robienia tego. Naprawdę pod wrażeniem jakości i spójności pomiaru. Bardzo szeroki zakres kontroli baterii... Zarówno motocykl, jak i samochody...i nawet większe akumulatory mogą być testowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2022

    Dziękuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Jaka jest sytuacja warta bardzo dobrze od wyniku podziękowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Wydaje się być dość dokładne. Porównałem zmierzoną wartość z multimetrem UNI-T. Jak na razie dobrze. Muszę to jeszcze sprawdzić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2022

    Ürün anlatıldığı gibi, işini gayet iyi yapıyor, memnun kaldım, tavsiye ederim.Kargo direct mail ile gümrüğe takılmadan tam 10 günde geldi, Türkiye ye giriş yaptıktan sonra dağıtımı Aras Kargo yapıyor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2021

    Really good battery tester and strong quality Thanks for fast delivery اچھی کوالٹی اور ٹھیک رزلٹ دیتا ہے اتنی جلدی ڈیلوری کرنے کا شکریہ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • gilmarj
    BR
    30/09/2020

    Doskonały i wysokiej jakości produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$26.99
    • US$89.99
    • US$31.99
    • US$41.99
    • US$34.19
    • US$16.99
    • US$8.88
    • US$12.99
    • US$15.08
    • US$19.40
    • US$19.31
    • US$15.29
    • US$8.63
    • US$10.49
    • US$23.75
    • US$8.04
    • US$24.49
    • US$32.19