Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(201)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(201)
    • 5 Star(190)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/04/2022

    To jest doskonałe narzędzie do robienia tego. Naprawdę pod wrażeniem jakości i spójności pomiaru. Bardzo szeroki zakres kontroli baterii... Zarówno motocykl, jak i samochody...i nawet większe akumulatory mogą być testowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Somple and easy to use figures test out with multi meter. Word of warning you need grips positioned well making great contact or will throw of battery testing. In short useful relatively cheap tool in the ever growing tool kit, shame as No Ah reading AH to CCA approach AH x7.25= CCA or CCA to Ah CCA / 7.25= Ah

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2022

    Wyśmienity produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2021

    Towary pasują do opisu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/04/2022

    Działa dobrze, dokładnie mierzy dane. Niezawodna marka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2021

    Panie kierowniku, otrzymałem tester.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Sprawdza się w wielu samochodach. (Opel Corsa 1.3D 2015, Renault Clio 1.5D 2016, Suzuki Grand Vitara 2002 bez katalizatora i Alfa 156 z wieloma problemami). Możesz łatwo wymazać kody, które widzisz. Można również zobaczyć fakty dotyczące czasu rzeczywistego samochodu podczas jazdy (w Clio 32 różne parametry!), takie jak prawdziwa temperatura wody, ciśnienie pompy oleju napędowego (ponad 1200 bar) temperatura czujnika lamda i więcej. Zdecydowanie warte swojej ceny.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2020

    Kupiłem ten tester baterii Lancol Micro 200 Pro, żeby mieć oko na zdrowie mojego samochodu i baterii motocyklowych. Ten tester wydaje się dawać spójne wyniki podczas wykonywania testu z powrotem do tyłu. Zabrałem jeden z moich samochodów do lokalnego centrum serwisowego, żeby przetestowali akumulator, potem testowałem przy użyciu Lancola i zbliżyliśmy się do tych samych odczytów. Kable i zaciski są bardzo dobrej jakości. Moja recenzja filmu YouTube można zobaczyć tutaj... https://www.youtube.com/watch?v=BB-PMcbDoL0

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/12/2020

    Działa, przetestowałem go na bateriach w mniej lub bardziej dobrym stanie i wyniki testera są dokładne. Testowany również na nowej baterii, wynik: 100% stan Więc polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Tester przyszedł w ciągu miesiąca. Paczka była poważnie uszkodzona, ale urządzenie okazało się nietknięte. Testowałem małe baterie, sprawdzę co z samochodem jutro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$29.99
    • US$18.99
    • US$10.99
    • US$33.99
    • US$6.59
    • US$39.99
    • US$43.99
    • US$30.99
    • US$30.02
    • US$33.99