Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(857)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(857)
    • 5 Star(808)
    • 4 Star(37)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/07/2021

    Kupiony dnia 28/5 przybyło dnia 02/07 Pudełko wgniecione z jednej strony, ale produkt dotarł nietknięty, naładowałem go do pierwszego użycia, jest z jego instrukcją obsługi, ale jest błąd mówiący „zielony LED kiedy ładowanie jest kompletne", ale światło LED jest. Myślałem, że potem zrobi się niebieski, ale czas ładowania minął. Zrobiłem testy, nadmuchując parę opon motocyklowych i zrobiłem to szybko, nie więcej niż 5 minut (29 PSI) Światło Led jest bardzo słabe, nie świeci zbyt wiele. Jeśli chodzi o rozmiar, urządzenie jest duże, może być przewożone w plecaku, ale w kieszeni nie pasuje. To będą twoje minusy (błyskotliwe i LED latarka jest słaba). Pro, szybko napompowany i dobra pojemność baterii. OBSERWACJE Nie potrzebowałem „usługi klienta" zostawię go na 4 gwiazdkach, ale (w przypadku tego produktu nie skontaktowałem się z nimi, chociaż ich obsługa klienta jest pauperrimo ogólnie dla produktów) Lepiej módlcie się, żeby ich nie wykorzystywali. Logistics Service, w ramach oczekiwanego, coś.Według 30 dni, ale to było przez lokalne usługi dostawy.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2021

    To jest szybka misja. Solidne urządzenie. łatwe menu i proste. W gumowym cieście, nadmuchał go do 35 psi w dokładnie 12 minut. Główne ciało w ogóle nie jest ogrzewane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    # Quick Review # .....! Enusic 12V 6A Battery Charger !..... Highly Recomended, Good Product for a Good Price, Very Useful to Inflate Car, Bike, Bi-Cycle Tyres. OLED Display, Lithium Battery 4000mAh (2000mAh*2), 3 Nozzle Adaptors. 4 Pressure Units (PSI, BAR, KPA, KG/CM2), 74W 17 Cylinder Motor. Inflation Time 1Min - 10Min For Different Tyres. A Must Buy Product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Naprawdę super i ma dobry czynnik kształt. Po około 3-5 minutach wąż staje się gorący od mocowania do pracy wewnętrznej, co oznacza, że jest wymóg chłodzenia moim zdaniem. Obudowa nigdy się nie zmieniła, pozostała chłodna. Lubię światło do nocnych operacji, ekran jest w porządku, a liczby są duże. Używany i przetestowany, działa tak, jak chciałem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2021

    Najważniejszy i użyteczny gadżet, jaki ostatnio kupiłem. Kiedy go dostałem, użyłem go do sprawdzenia i porównania wszystkich 4 kół mojego samochodu z jego ładunkiem, jak pochodzi od dostawcy, i napompowałem dwie kulki i wygląda na to, że jest więcej soku do wykorzystania. Jedyną rzeczą, którą warto zmienić jest końcówka, która musi dokręcić poprzez przekręcenie nici zamiast końcówki z zaciskiem dla łatwiejszego użycia. Mam nadzieję, że zwróci pan na to uwagę. W dolnym środku urządzenia znajduje się wskaźnik ładowania, który świeci na czerwono, podczas gdy ładowanie trwa, staje się niebieskie po zakończeniu. Należy pamiętać, że jest dość hałaśliwy w użyciu i może sprawić, że rurka jest dość ciepła w długim użytkowaniu. Cieszę się, że go mam, mam nadzieję, że wszyscy kupcy przyjdą.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Jestem tu bardzo szybko przez dwa, trzy tygodnie. To dobry produkt, próbowałem go i wszystko musi pamiętać, że zaczyna się od 0 psi do psi lub ciśnienie na to, co chcesz, to ma adapter piłkę, motocykl i bomby imprezowe, Ma swój kabel USB C do USB i rzeczy przeciwko wibracji, Prześwit Nut może być uszkodzony podczas wkręcania i odkręcania zaworu z obręczy wagonu. Musisz nakręcić kabel nagrzewa się i działa szybko w mniej niż 4-5 minut. I jeśli masz zamiar wypełnić cztery opony, to będzie to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    ótimo produto cumprir o quê promete .Mas porém demorou muito pra chegar vocês deveria rever as formas de envio ter opções melhores com o envio melhor ir custo melhor pra nós clientes . gente cuidado com compra de celular com vendo aqui tá tou passando uma com celular quê comprei no início dezembro muito arrependido só trastorno até está em processando , vendem uma coisa que não tem no estoque , depois agente fazer troca até agora não enviaram meu pedido já falei vou procura a justiça do meu país .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    comme toujours un grand merci à bangood , expédition et livraison ultra rapide ( reçu en moins de 10 jours ! ) vraiment bien emballé et protégé , l'article est de qualité , le gonflage est vraiment très rapide pour les pneus d'une trottinette ( moins de 20 secondes pour un pneu complètement dégonflé ! ) il est petit et pratique , viens avec sa notice , plus des accessoires comme câble de recharge USB type C , plusieurs embouts pour les différents pneus , et même un embout pour les ballons ! il y a une petite lumière led intégrée dans la station de gonflage qui est pratique . En bref , je recommande fortement cet article surtout pour le prix de 35 euros en achat groupé , merci a la marque Enusic , et merci a Bangood ! vous êtes les meilleurs ☺️👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Produkt w szczelnym opakowaniu, świetnie, urządzenie działa idealnie i w komplecie ze wszystkimi akcesoriami. I ku mojemu zaskoczeniu jest jeszcze większy niż się spodziewałem. Już naładowana u źródła, dałem mu ładowanie kilka minut, więc bateria utrzymuje się dobrze w czasie. Próbowałem inflacji skuter, maty i opon samochodowych i bez problemu. Jakość wykonania jest świetna, a latarka LED to bardzo przydatny plus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Kupiłem od Banggood dwa produkty IMars, jeden IMars J06 2000A 22000mAh Przenośny skok samochodowy i inny IMars Enusic 4000mAh 150PSI Air Pump, na zestaw w samochodzie. Cieszę się z tego zakupu, super oferta, przetestowałem je, to działa bardzo dobrze. Są to produkty bardzo dobrej jakości, z doskonałym stosunkiem ceny do jakości, dotarły bardzo szybko i w idealnym stanie. Dzięki zespołowi Banggood profesjonalistów. Gorąco polecam zakupy na Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$43.99
    • US$42.99
    • US$34.99
    • US$29.99
    • US$51.99
    • US$54.99
    • US$45.99
    • US$38.99
    • US$31.99
    • US$9.99