Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(941)
  • Obrazy
  • Wideo(3)
  • All Star
    • All Star(941)
    • 5 Star(884)
    • 4 Star(44)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(4)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/10/2021

    To jest szybka misja. Solidne urządzenie. łatwe menu i proste. W gumowym cieście, nadmuchał go do 35 psi w dokładnie 12 minut. Główne ciało w ogóle nie jest ogrzewane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    # Quick Review # .....! Enusic 12V 6A Battery Charger !..... Highly Recomended, Good Product for a Good Price, Very Useful to Inflate Car, Bike, Bi-Cycle Tyres. OLED Display, Lithium Battery 4000mAh (2000mAh*2), 3 Nozzle Adaptors. 4 Pressure Units (PSI, BAR, KPA, KG/CM2), 74W 17 Cylinder Motor. Inflation Time 1Min - 10Min For Different Tyres. A Must Buy Product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Jestem tu bardzo szybko przez dwa, trzy tygodnie. To dobry produkt, próbowałem go i wszystko musi pamiętać, że zaczyna się od 0 psi do psi lub ciśnienie na to, co chcesz, to ma adapter piłkę, motocykl i bomby imprezowe, Ma swój kabel USB C do USB i rzeczy przeciwko wibracji, Prześwit Nut może być uszkodzony podczas wkręcania i odkręcania zaworu z obręczy wagonu. Musisz nakręcić kabel nagrzewa się i działa szybko w mniej niż 4-5 minut. I jeśli masz zamiar wypełnić cztery opony, to będzie to

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    ótimo produto cumprir o quê promete .Mas porém demorou muito pra chegar vocês deveria rever as formas de envio ter opções melhores com o envio melhor ir custo melhor pra nós clientes . gente cuidado com compra de celular com vendo aqui tá tou passando uma com celular quê comprei no início dezembro muito arrependido só trastorno até está em processando , vendem uma coisa que não tem no estoque , depois agente fazer troca até agora não enviaram meu pedido já falei vou procura a justiça do meu país .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    comme toujours un grand merci à bangood , expédition et livraison ultra rapide ( reçu en moins de 10 jours ! ) vraiment bien emballé et protégé , l'article est de qualité , le gonflage est vraiment très rapide pour les pneus d'une trottinette ( moins de 20 secondes pour un pneu complètement dégonflé ! ) il est petit et pratique , viens avec sa notice , plus des accessoires comme câble de recharge USB type C , plusieurs embouts pour les différents pneus , et même un embout pour les ballons ! il y a une petite lumière led intégrée dans la station de gonflage qui est pratique . En bref , je recommande fortement cet article surtout pour le prix de 35 euros en achat groupé , merci a la marque Enusic , et merci a Bangood ! vous êtes les meilleurs ☺️👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Doskonały sprzęt, przybył do Brazylii bardzo szybko. Działa zgodnie z oczekiwaniami, może skalibrować opony wielokrotnie bez rozładowania. Motocykl szybciej, a samochód trwa trochę dłużej, ale nadal jest szybki. Ładowanie bardzo pustych opon zajmuje więcej czasu i wydaje więcej baterii. Za to, że jesteś tańszy niż inni całkowicie spełniło oczekiwania!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2022

    Produkt w szczelnym opakowaniu, świetnie, urządzenie działa idealnie i w komplecie ze wszystkimi akcesoriami. I ku mojemu zaskoczeniu jest jeszcze większy niż się spodziewałem. Już naładowana u źródła, dałem mu ładowanie kilka minut, więc bateria utrzymuje się dobrze w czasie. Próbowałem inflacji skuter, maty i opon samochodowych i bez problemu. Jakość wykonania jest świetna, a latarka LED to bardzo przydatny plus.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2022

    Kupiłem od Banggood dwa produkty IMars, jeden IMars J06 2000A 22000mAh Przenośny skok samochodowy i inny IMars Enusic 4000mAh 150PSI Air Pump, na zestaw w samochodzie. Cieszę się z tego zakupu, super oferta, przetestowałem je, to działa bardzo dobrze. Są to produkty bardzo dobrej jakości, z doskonałym stosunkiem ceny do jakości, dotarły bardzo szybko i w idealnym stanie. Dzięki zespołowi Banggood profesjonalistów. Gorąco polecam zakupy na Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2022

    Το προϊόν ήρθε σε άψογη κατάσταση. Καθυστέρησε όμως πολύ. Έγινε η φόρτιση και μένει μόνο η δοκιμή....

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/07/2022

    Produkt zgodny z opisem. Nie miałem jeszcze okazji jej wypróbować, ale jest w oryginalnym pudełku. Lepiej by było w fantazyjnej torbie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$31.99
    • US$90.84
    • US$46.19
    • US$47.49
    • US$41.99
    • US$45.99
    • US$49.99
    • US$28.99
    • US$33.99
    • US$33.99
    • US$51.99
    • US$35.79
    • US$45.99
    • US$23.99
    • US$14.99
    • US$28.30
    • US$34.64
    • US$24.69