Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(242)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(242)
    • 5 Star(227)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2021

    Zestaw jest kompletny, zapasowy zbiornik, centrum sterowania, pilot, pompa dozująca, wszystkie Węże do ssania powietrza, wydalanie gorącego powietrza w przedziale pasażerskim, wiązka elektryczna i jej złącza, spaliny i rury, platyna, wszystkie śruby niezbędne do instalacji i oczywiście kotła. Instrukcja instalacji jest w języku angielskim, szkoda, bo w języku francuskim byłoby to miłe, i łatwiejsze do zrozumienia dla nieanglofonów! Teraz, więcej niż czas, aby umieścić to wszystko w moim VW COMBI i sprawdzić, co daje w dłuższej perspektywie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Super w porządku daje naprawdę dobre ciepło jest w przyczepie kempingowej i działa naprawdę dobrze Przyszedł bardzo szybko około tydzień po zamówieniu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2022

    Wrong control. The controller has no ok button and right user manual. You can't prime the diesel pump with this shitty controller.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Super produkt, polecam. Prosta instalacja, nie trzeba nic regulować, podłączyć węża, wystarczy wypełnić przewód dieslem. Następnie dać początek, a następnie po prostu regulować wymaganą moc. Konieczne jest posiadanie stabilnego źródła zasilania dla startu. Ładowarka warsztatowa nie wystarczała na początkowy start. Ale po podłączeniu do baterii 100Ah bez żadnych problemów. Będzie działać z pełną mocą w ciągu 5 minut. To trwa w tym samym czasie. Nie jestem pewien, czy ogłosiło 8 kW, ale ładnie się grzeje. Testowane w - 10C w otwartym garażu. Filmik z egzaminem Super produkt, co? Łatwi użytkownicy, żadnych użytkowników, aby je ustawić, wystarczy podłączyć połączenia i hoss, który będzie płukać z dieslem (ręcznie lub korzystać z nich). Na start jest upoważniony do używania tylko istniejącego źródła energii. Warsztaty nic nie znaczą. Ale tylko około 100-metrowych grzejników używa natychmiast. Do pełnej mocy potrzeba tylko 5 sekund, aby się ochłodzić. Nie wystarczająco blisko 8kW, ale to tylko możliwe. Badane w otwartym magazynie w temperaturze -10C stopni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    Working like it's supposed to. Very positive👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/03/2022

    Wyglądają jak prawdziwe. To na moją łódź. Czy to jest dobre w porównaniu do drogich modeli, które mamy tutaj

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/11/2021

    Paczka dotarła bardzo szybko! Wszystkie komponenty były w nim... Funkcjonalne urządzenie. Dzięki, Banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2022

    Wszystko w najlepszym porządku, całość się zgadza.I cena O.K.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Szybka dostawa, go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Witam ı kupił od ciebie ten grzejnik 2 lub 3 tygodnie temu. ı ma problem. Panel grzejny lcd nie taki sam jak na zdjęciu. ı nie ma przycisku OK ?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$23.99
    • US$13.64
    • US$36.95
    • US$53.12
    • US$11.77
    • US$15.74
    • US$29.99
    • US$6.99
    • US$135.99
    • US$257.99
    • US$230.99
    • US$282.89
    • US$169.99
    • US$48.50
    • US$18.99
    • US$19.99
    • US$18.47
    • US$39.99