Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(189)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(189)
    • 5 Star(179)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2021

    Bardzo szybka dostawa - przystępna jakość w cenie. Próbowałem krótko - wszystko działa doskonale. Za chwilę garaż się nagrzeje, a hałas jest do przyjęcia. Zaletą są kompaktowe wymiary i zdalne sterowanie. Na bieżąco zużycie wynosi 10A, a w eksploatacji około 3A.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2022

    Zaczęło się za pierwszym razem, bez dymu. To jak samodzielna suszarka do samochodów. Obudowa bez obudowy jest słaba. W zbiorniku wylot paliwa będzie lepiej zrobić od dołu, strona okazuje się nie całkowicie, gdzie 1cm zawsze pozostanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2022

    +bardzo szybka dostawa. Ostrożne pakowanie To działa perfekcyjnie. - Wydech nie jest wliczony w cenę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2022

    Topí dobře, rychlost dodaní z cz skladu 3 dny. Kvalita odpovídá ceně, chybí fitr na přívodu paliva a objímky na hadičkach. Není přiložena baterie do ovladače a není uvedeno v manuálu typ baterie. Patří tam baterie 12V 29A. V pohodě vytopí garáž i karavan.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2022

    Wszystko działa, więc biorę drugi, a jedyne, czego nie lubię, to boczny wylot rury paliwowej.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2022

    Dobra wydajność, sprawdziłem zasilanie diesla przed rozpoczęciem i wolałbym go zmodyfikować, więc polecam go otworzyć i sprawdzić. Niestety, mam małą wadę w strojach i w ogóle za pieniądze to nie ma żadnej winy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/03/2022

    Muito bom, trabalha muito bem!! Liguei com fonte alimentação 12v 33a. Mais de 100°c a meio gás. Consumo mínimo. Espetáculo!!! Entrega super rápida, menos de uma semana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Dobra jakość i dobra cena. Malutkie, piękne wzornictwo. Szybka wysyłka, zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Produkt otrzymany bezpieczny i dźwiękowy, sprawdza się dobrze działa, nie mogę znaleźć baterii do pilota.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/12/2021

    arrivato veloce e integro da provare

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$95.99
    • US$16.99
    • US$165.99
    • US$152.24
    • US$48.50
    • US$109.99
    • US$19.99
    • US$24.99
    • US$27.71
    • US$59.99