Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1363)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1363)
    • 5 Star(1255)
    • 4 Star(96)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/12/2020

    Kolejna modyfikacja platformy 70xxV na procesorze F1C200 AllWinner. Magneto z samochodu pochodził z magazynu w Rosji przez 3 lata, przyniósł kuriera IML! Ale musiałem go natychmiast rozmontować z powodu słabej jakości tylnych ścian. (Wszystkie rozcięcia były w przerażających osiłkach zrobionych z aluminium! Wyczyszczone z pilnika i metalu.Brush i był dmuchany przez powietrze zobacz ostatnie zdjęcie). Potem wyprał strumień i lutował krople z tablicy guzików. Główna opłata jest czysta! To miło. Wersja główna płyty jest nowsza (2019-11-08), niż samo firmware (2019-01-16). Wykonał edycję oryginalnego składowania firmware sam usunięty dla ubezpieczenia od awarii. Teraz firma ma do wyboru ALL 22 LOGO AUTO, zamiast tylko 6 logo jako źródło. MirrorLink działa na Androida 8.0 z Sharp C10. Ze względu na mizerny opis, zajęło dużo czasu sprawdzenie rozpinania śliwek i drutów, po połączeniu wszystko działało normalnie. Wzmacniacz TDA7388, taki jak TDA7313 nie jest dostępny, MCU 101 nie jest w Internecie, Radio łapie bez anteny na kawałku kabla. Wejścia wideo wyłapują sygnał z kamery. Nie ma kamery. Pilot dobrze steruje. Wczytywanie w czasie pendrive'ów i kart SD - prąd 0,65 AM, oglądanie klipów wideo i słuchanie radia FM - prąd wynosi już 1,65- 2,0 Am, z czego tylna ścianka jest bardzo ciepła. Później zainstaluję wzmacniacz i kondensator TDA7580 na 10000 mF.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wairesi yasvika żuła chaizvo. Seyanga yakaita Pamufanidzo uye żujące kanapki z dychitarise. Yatora mazva matata chete kutata Iscings z Pamba pangu Chaipo. Handisati daiis mumuchovha mniej asi dinovimba płaszcza ichakwanisa kushanda żucie, zvinonwisa mvura. Ndinotenda zvikuru rambai makadaro.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    dobra jakość do ceny; ma wiele opcji, takich jak ręczne wybieranie przez Bluetooth, opcja wideo z kamery wstecznej, wyjście wideo itd. Dobra jakość w cenie; zawiera opcje takie jak połączenie telefoniczne bez ręki przez bluetooth, opcja wideo dla kamery, wyjścia wideo, itp...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2020

    Radio dotarło dzień przed wiadomością od firmy transportowej. W podstawowych wierszach poprawnie, dobrze zapakowane. Nie mogę spróbować linki lustrzanej, bo mój telefon tego nie akceptuje. Chciałbym, żeby radio przyniosło plastikowy ochraniacz na ekran, żebym mógł się upewnić, że nowy, ale tak się nie stało. Radio ok. Bluetooth ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2020

    Bardzo się cieszę. Radio odbiera bardzo dobrze, a jakość obrazu mnie zaskoczyła. Nie podobał mi się system plików na patyczkach USB, kiedy łączy wszystkie piosenki ze wszystkich folderów. A dotyk nie jest aż tak wrażliwy. Ale warte korzyści.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Witaj przyjaciele, to jest 2 7inc podwójny ekran Windows taśma wideo 340tl bez kamer 680tl +40tl Który prowadzi prosto do moich drzwi poprzez Tr.mail i bezcłowe ładunki Aras. Zwykle przechodzi przez cło i płaci cło i banggood zwroty podatku, ale obecna metoda jest świetna, bo jeśli możesz po prostu go odebrać, zapłacisz +200-300tl, ale go nie wybrałeś. To jest to, co wysyła. Powiedziałbym, żebyś tego nie przegapiła, zanim to się skończy. Jasne, wybierz ubezpieczenie, zapłać. Jeśli ładunek jest za mały, weź go. Nie zawracaj sobie głowy podatkami. Dzięki banggood eywAllah ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Właśnie otrzymał element 7023B.Ekran jest trochę za ramką, ale łatwo naprawić teste raz naprawdę dobry.Nie wiem, ile to będzie się spodziewać dobrego, niech zobacz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Towar przybył bardzo szybko, cospand do opisu Banggood, dobrze zapakowany.Pozostały do wypróbowania.Dam znać wynik po montażu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Radio działa dobrze. Może odtwarzać wideo, audio i zdjęcia z karty micro SD lub napędu USB. Ekran dotykowy wydaje się być oporny. W każdym razie, największym zmartwieniem jest usunięcie folii ochronnej z ekranu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Bardzo dobre działa bardzo dobrze, tylko nie język i portugalski jak reklamuje

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 012
    • Ft29 874
    • Ft40 882
    • Ft28 302
    • Ft53 462
    • Ft50 317
    • Ft5 082
    • Ft47 219
    • Ft45 766
    • Ft165 424
    • Ft44 970
    • Ft79 251
    • Ft64 655
    • Ft25 157
    • Ft73 735
    • Ft57 865
    • Ft47 172
    • Ft37 737