Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3609)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3609)
    • 5 Star(3376)
    • 4 Star(202)
    • 3 Star(29)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/02/2021

    φοβερή οθόνη με πολλές λειτουργίες και κάμερα οπισθοπορειας . την έχω 15 μήνες και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα και για να είμαι ασφαλής πήρα και μια 2η να την έχω μήπως χαλάσει. Πάντως τη συνιστώ έχω πάρει 4 οθόνες και για φίλους

    Komentarze (21)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Kupiony, 11/11 dnia i został wysłany 11/119/19 Dostarczono dziś 03/12 Nie byłem opodatkowany, i super szybka dostawa! GPS i YouTube bluetooth wciąż się obracają, nie używałem jeszcze innych aplikacji. Tutaj w Brazylii trzeba będzie kupić ramę pro twój samochód, adapter antenowy i bat iso na 16 sposobów. Dla tych, którzy chcą wydać niewiele warto kupić te multimedia.

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Przybył bardzo szybko, kupiony dzień 7/10 przybył hj dzień 22/10. Przyszedł bardzo dobrze zapakowany, pojawiły się wszystkie kable i akcesoria, w tym aparat rufowy i manual w języku angielskim. Zrobiłam test na ławkę i jest w porządku, więc poproszę profesjonalistę, żeby wykonał instalację w moim samochodzie, który na wypadek, gdyby był skałą fiesty.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/08/2020

    Dobry personel, przybył do Salvadoru około 28 dni roboczych. Bardzo mi się podobało. Ale moja przyszła z nową wersją, która nie ma lustrzaniania i nie akceptowania Android Auto, chciałbym wiedzieć, czy ktoś zdołał to zrobić, szukam aplikacji, że rozpoznaje Android Auto lub lustrzanie z funkcji Touch w Central. Śledź obrazy z mojej wersji. Uwaga: Hasło tego nowego zestawienia to 0000.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    DOBRY DEN KUPIL SOM TENTO BIAŁA MAM NIM PROBLEM ZAMRZOL A PO STLACENI RESET TLACIDLA NASTAL Cierny MONITOR NEDA SA POUZIVAT POZAL S Nie som Spokojny A TU SPRAVAJU K ZAKAZNIKOM PRESLO UZ 7 DNI ANIK SA NEOZVAL MAŁ SOM RADIO 1 MEZJAK A PRESTALO Fungovat VIE MY DAKTOSZET DAKUJEM

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    S.A. W zeszłym miesiącu, kupiłem ubezpieczenie aparatu i zwrotu cła za 586 TL, ale teraz spadło do około 500 TL w styczniu 2021 roku. Radzę ci, nie warto tracić Aliexpres z niespodzianką podatku celnego. To będzie zwrot podatku, więc najlepiej dla niego, żeby dostał Banggood

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Produkt działał idealnie, nawet jest już zainstalowany w moim samochodzie. Z łatwością mogłem korzystać ze wszystkich jego funkcji, od słuchania muzyki, podłączania aparatu rufowego, bluetooth, internetu, instalowania aplikacji. Sprzęt multimedialny nie jest tak potężny, więc w pewnych momentach działa android, ale nic, co obniża jakość urządzenia. Najlepszy możliwy koszt-korzyść. Polecam wszystkim!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2020

    Panx z Cypru To bardzo dobra wartość 7'owej jednostki Android 8.1. Przesyłka na Cypr była szybka, złożyłem zamówienie 11 czerwca 2020 I otrzymany 29 czerwca. Brawo dla Banggood dla logistyki! Dobrej jakości produkt. Wygląda ładnie i ładnie brzmi. Za pieniądze wpłacone otrzymasz wiele funkcji: WIFI, Bluetooth, GPS Sat Navigation, Radio FM (brak Rd), obsługa koła kierownicy - funkcja w/ uczą, obsługa DVR, Odtwarzacz muzyki, odtwarzacz wideo, AUX Video In/Out, Audio In/Out, Subwoofer Out, 2xUsb, Kamera z tyłu. Dobre specyfikacje harware: 4 rdzeniowe cpu 1,3Ghz, 16 GB ROM, 1 GB RAM. Google Playstore, Google Maps, przeglądarka Chrome, YouTube, aplikacje do pobierania. Multimedialny ekran dotykowy w bardzo reagującym i krystalicznie czystym. Interfejs użytkownika jest całkiem dobry, może być trochę zasięg. Nie ma wyrównywacza graficznego. Nie, Fader! Funkcja równoważenia lewo-prawego. To szczęście, że możemy pobrać więcej aplikacji. Dobrze jest utrzymać zainstalowane w fabryce aplikacje, które są bardzo stabilne. Generalnie, to jest głowa budżetu dość wyceniona. Ci, którzy szukają czegoś High end z najlepszych marek, muszą rozważyć O kosztach i być gotów wydać dwanaście razy więcej! To jest bardzo dobry zakup, ogólnie jestem bardzo zadowolony. Zalecane.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dostawa była piorunująca! W mniej niż 20 dni otrzymałem produkt w Ceará-Brazylii. Urządzenie ma „ekstra" ramkę na wykończeniu urządzenia (dołączone zdjęcia), co utrudnia montaż w samochodzie, a także wymaga bardzo „inwazyjnej" regulacji na panelu samochodowym i na samym urządzeniu. (nie każdy jest skłonny zrobić to w samochodzie). System jest dobry, ale 1 GB pamięci RAM niestety nie przyczynia się do płynności Androida. Ale korzystanie z aplikacji muzycznych i YT są dobre, może być lepsze . (Jeśli jesteś przyzwyczajony do dobrej płynności smartfona, vc będzie nieparzyste) Jakość ekranu, kolory i rozdzielczość to jego główna jakość, doskonała!!! Aparat rufowy jest dobry w dzień, zły w nocy, Leds niewiele pomaga. W cenie (około 370,00 R, polecam zakup. Jeśli masz możliwość nabycia każdego z większą ilością pamięci RAM, będzie to różnica! Jakość audio poszła rewelacyjnie! Ford KA 2011 Moduł Ts400x4 Zestaw dwukierunkowy Hurricane QR6.2 Subwoofer 8" LG 150 RMS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Pierwsza rzecz dotarła do zwłok, może z powodu ciężkiego transportu. Banggood wysłał mi urządzenie zastępcze, które działa dobrze i jest naprawdę dobre do Valye dla pieniędzy. Jakość audio też jest w porządku. Czy to wszystko, co musi zrobić. Bluetooth nie działa obecnie, ale jestem pewien, że rozwiążemy to z obsługą klienta Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24,860
    • Ft34,183
    • Ft12,428
    • Ft49,722
    • Ft27,967
    • Ft32,816
    • Ft2,492
    • Ft26,566
    • Ft60,914
    • Ft9,010
    • Ft4,783
    • Ft13,982
    • Ft68,369
    • Ft30,765
    • Ft57,492
    • Ft55,938
    • Ft60,848
    • Ft40,399