Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3742)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3742)
    • 5 Star(3492)
    • 4 Star(208)
    • 3 Star(34)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Oi, arrived in perfect condition. I am a girl and I installed it myself after one week of hard works (especially wires connection) "(- . -)" I like this screen because it "looks" simple to use but time and use will tell in the future. I give 4/5 stars because there is no "user guide" to install, only a booklet to understand some "limited" functions. If you really want to connect wires, you need to know how your car is made, radio connectors, which slots are used etc. Also, on certain car models, you need to make manually adjustments to make it fit in the frame, but from there, you must use your head and being very creative. That was very hard to install but it was also fun. I am happy that I have succeed alone "(^ . ^)" If a girl can do it, I think others can do it too "(ღ˘ ⌣ ˘ღ)"... Pictures : 01. The content (excluding metal frame and rectangle plastic frame) 02. Be sure to know which wires are used (this one is Ford Fusion 2007) 03. Make some adjustments 04. Add some finition (my frame was too big so I made a frame with cereal cardboard (x3)) 05. I painted the cardboard in black 06. I put on the original plastic frame and let it dryed (to keep the form) 07. The result of the frame 08. A zoom of the finition 09. Final installation result I wanted to show more and when its ON but I am already using 9/9 image slots but it works great, no shame to say it "(^ . ^)"

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    φοβερή οθόνη με πολλές λειτουργίες και κάμερα οπισθοπορειας . την έχω 15 μήνες και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα και για να είμαι ασφαλής πήρα και μια 2η να την έχω μήπως χαλάσει. Πάντως τη συνιστώ έχω πάρει 4 οθόνες και για φίλους

    Komentarze (27)
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Kupiony, 11/11 dnia i został wysłany 11/119/19 Dostarczono dziś 03/12 Nie byłem opodatkowany, i super szybka dostawa! GPS i YouTube bluetooth wciąż się obracają, nie używałem jeszcze innych aplikacji. Tutaj w Brazylii trzeba będzie kupić ramę pro twój samochód, adapter antenowy i bat iso na 16 sposobów. Dla tych, którzy chcą wydać niewiele warto kupić te multimedia.

    Komentarze (17)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Przybył bardzo szybko, kupiony dzień 7/10 przybył hj dzień 22/10. Przyszedł bardzo dobrze zapakowany, pojawiły się wszystkie kable i akcesoria, w tym aparat rufowy i manual w języku angielskim. Zrobiłam test na ławkę i jest w porządku, więc poproszę profesjonalistę, żeby wykonał instalację w moim samochodzie, który na wypadek, gdyby był skałą fiesty.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    DOBRY DEN KUPIL SOM TENTO BIAŁA MAM NIM PROBLEM ZAMRZOL A PO STLACENI RESET TLACIDLA NASTAL Cierny MONITOR NEDA SA POUZIVAT POZAL S Nie som Spokojny A TU SPRAVAJU K ZAKAZNIKOM PRESLO UZ 7 DNI ANIK SA NEOZVAL MAŁ SOM RADIO 1 MEZJAK A PRESTALO Fungovat VIE MY DAKTOSZET DAKUJEM

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 07/01/2021

    S.A. W zeszłym miesiącu, kupiłem ubezpieczenie aparatu i zwrotu cła za 586 TL, ale teraz spadło do około 500 TL w styczniu 2021 roku. Radzę ci, nie warto tracić Aliexpres z niespodzianką podatku celnego. To będzie zwrot podatku, więc najlepiej dla niego, żeby dostał Banggood

    Komentarze (14)
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Produkt działał idealnie, nawet jest już zainstalowany w moim samochodzie. Z łatwością mogłem korzystać ze wszystkich jego funkcji, od słuchania muzyki, podłączania aparatu rufowego, bluetooth, internetu, instalowania aplikacji. Sprzęt multimedialny nie jest tak potężny, więc w pewnych momentach działa android, ale nic, co obniża jakość urządzenia. Najlepszy możliwy koszt-korzyść. Polecam wszystkim!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2021

    Dostawa była piorunująca! W mniej niż 20 dni otrzymałem produkt w Ceará-Brazylii. Urządzenie ma „ekstra" ramkę na wykończeniu urządzenia (dołączone zdjęcia), co utrudnia montaż w samochodzie, a także wymaga bardzo „inwazyjnej" regulacji na panelu samochodowym i na samym urządzeniu. (nie każdy jest skłonny zrobić to w samochodzie). System jest dobry, ale 1 GB pamięci RAM niestety nie przyczynia się do płynności Androida. Ale korzystanie z aplikacji muzycznych i YT są dobre, może być lepsze . (Jeśli jesteś przyzwyczajony do dobrej płynności smartfona, vc będzie nieparzyste) Jakość ekranu, kolory i rozdzielczość to jego główna jakość, doskonała!!! Aparat rufowy jest dobry w dzień, zły w nocy, Leds niewiele pomaga. W cenie (około 370,00 R, polecam zakup. Jeśli masz możliwość nabycia każdego z większą ilością pamięci RAM, będzie to różnica! Jakość audio poszła rewelacyjnie! Ford KA 2011 Moduł Ts400x4 Zestaw dwukierunkowy Hurricane QR6.2 Subwoofer 8" LG 150 RMS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2020

    Pierwsza rzecz dotarła do zwłok, może z powodu ciężkiego transportu. Banggood wysłał mi urządzenie zastępcze, które działa dobrze i jest naprawdę dobre do Valye dla pieniędzy. Jakość audio też jest w porządku. Czy to wszystko, co musi zrobić. Bluetooth nie działa obecnie, ale jestem pewien, że rozwiążemy to z obsługą klienta Banggood.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    To dobry zakup za taką cenę, ale oczywiście nie mam wygórowanych oczekiwań. Dobra czułość wifi i GPS jest odpowiednia. Zasięg Bluetooth nie jest zbyt duży, ale wystarczy w samochodzie. Radio może być bardziej czułe, potrzebujesz dobrej anteny. Jasność i ostrość ekranu są doskonałe, kolory również dobre. Odszkodowanie: brak fizycznych przycisków sterowania, brak portu USB przedniego panelu lub slotu karty SD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft38 793
    • Ft59 249
    • Ft45 801
    • Ft45 801
    • Ft44 436
    • Ft76 947
    • Ft160 615
    • Ft51 841
    • Ft180 925
    • Ft82 871
    • Ft30 533
    • Ft35 113
    • Ft27 479
    • Ft70 229
    • Ft36 640
    • Ft44 436
    • Ft36 640
    • Ft11 601