Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(4014)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(4014)
    • 5 Star(3732)
    • 4 Star(226)
    • 3 Star(38)
    • 2 Star(8)
    • 1 Star(10)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/05/2021

    Oi, arrived in perfect condition. I am a girl and I installed it myself after one week of hard works (especially wires connection) "(- . -)" I like this screen because it "looks" simple to use but time and use will tell in the future. I give 4/5 stars because there is no "user guide" to install, only a booklet to understand some "limited" functions. If you really want to connect wires, you need to know how your car is made, radio connectors, which slots are used etc. Also, on certain car models, you need to make manually adjustments to make it fit in the frame, but from there, you must use your head and being very creative. That was very hard to install but it was also fun. I am happy that I have succeed alone "(^ . ^)" If a girl can do it, I think others can do it too "(ღ˘ ⌣ ˘ღ)"... Pictures : 01. The content (excluding metal frame and rectangle plastic frame) 02. Be sure to know which wires are used (this one is Ford Fusion 2007) 03. Make some adjustments 04. Add some finition (my frame was too big so I made a frame with cereal cardboard (x3)) 05. I painted the cardboard in black 06. I put on the original plastic frame and let it dryed (to keep the form) 07. The result of the frame 08. A zoom of the finition 09. Final installation result I wanted to show more and when its ON but I am already using 9/9 image slots but it works great, no shame to say it "(^ . ^)"

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    φοβερή οθόνη με πολλές λειτουργίες και κάμερα οπισθοπορειας . την έχω 15 μήνες και μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα και για να είμαι ασφαλής πήρα και μια 2η να την έχω μήπως χαλάσει. Πάντως τη συνιστώ έχω πάρει 4 οθόνες και για φίλους

    Komentarze (35)
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Naprawdę dziękuję Bangood za produkt, ponieważ podobny produkt na pobliskim rynku kosztował podwójnie. Produkt jest świetny zgodnie z oczekiwaniami, a nawet dostawa musi być szybsza niż się spodziewałem. Ma nawet więcej funkcji niż moje oryginalne stereo. Produkt wykonany jest z najwyższej jakości materiałów, nie używa się w nim taniego produktu. Używam tego produktu od tygodnia, a recenzja, którą zamieściłem jest zgodnie z moim doświadczeniem. W zestawie znalazły się następujące rzeczy:- 1) 7 w iMars stereo (ang.) 2) Kabel zasilający Kabel głośnikowy 3) Zewnętrzny kabel przyłączeniowy subwoofera z dodatkowym wyjściem wideo 4) 2 Nie. Kable wejściowe USB 5) Kabel GPS (ang.). 6) Kamera tylna z całym kablem 7) 2 Nie. Zacisk do opraw Zalety:- 1) Wyświetlacz jest krystalicznie czysty 2) Posiadają dodatkowe kable subwooferowe 3) Dźwięk jest niesamowity 4) GPS jest dokładny, działa idealnie 5) stereo jest szybki w porównaniu z innymi stereomi 1gb 6) Lekka waga kompaktowa w rozmiarze w porównaniu do starych stereo 7) Jakość budowy jest niesamowita 8) Posiada uniwersalne kolory kodowania drutów Wady:- 1) Brak obsługi mikrofonu zewnętrznego 2) Potrzeba prostego pilota do podłączenia 3) Podręcznik użytkownika jest mały, krótki 4) Przyciski zewnętrzne nie są tak elastyczne 5) Brakuje ochraniacza ekranu, ponieważ po pewnym czasie na ekranie może być zadrapania. Przede wszystkim produkt jest najlepszy w swoim rodzaju. Dziękuję, że mnie pani zaprosiła

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Sensacyjny produkt! To centrum multimedialne jest niesamowite. Daje niezrównany urok w samochodzie... Powiew wyrafinowania. Aplikacje działają bardzo lekkie i bez zamków. Jedyną rzeczą, której nie mogłem ustawić na niej to „Fader" głośników i kolor oświetlenia przycisku. Poza tym, jest doskonała. To był mój pierwszy zakup w Banggood. Przyznaję, że się bałem, bo nigdy nie robiłem importowanych zakupów. Czas dostawy wynosił 28 dni, a produkt dotarł w idealnym stanie i bardzo dobrze zapakowany.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    Radio działa ok. Zamontowałem go na suficie samochodu z serią niestandardowych zamocowań i adaptacji. Chciał, aby był bezpłatny dla istniejących informacji, więc nie używać go do dźwięku (dodał mały głośnik, aby usłyszeć dźwięki systemu). Nie mogę się doczekać, aby połączyć go z bluetooth, aby wysłać tam dźwięk, ale jak na razie nie ma radości. Urządzenie jest niezawodne, mimo że jest trochę powolne, zwłaszcza w przypadku bardziej wymagających aplikacji. Pobór mocy w trybie czuwania wynosi około 5 mA, co jest dobre. Niewiele informacji na temat integracji CAN z samochodami. Sprawdzając za pomocą oscyloskopu, okazało się, że w prawym górnym złączu znajdują się seryjne sygnały UART (w środkowym klastrze złącza). Byłoby interesujące, gdyby był kompatybilny z modułem ELM327, ale nie ma na nim żadnych informacji. Istnieją dwa wejścia wideo, ale kamera wsteczna może być monitorowana tylko wtedy, gdy wsteczny pin odbiera sygnał z biegu wstecznego. Byłoby dobrze, gdyby aplikacja pozwoliła na wybór wejścia wideo. Obecnie umożliwia monitorowanie tylko dodatkowego wejścia wideo, a nie kamery wstecznej. Aplikacje 3rd party nie wydają się bardzo dobrze radzić sobie z formatem wideo, który wydaje się być niepoprawnie zainicjowany podczas otwierania za pomocą tych aplikacji. Możesz sprawdzić więcej szczegółów, które zamieszczam tutaj w momencie pisania: https://creationfactory.co

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    S.A. Witam w kwietniu 2021 Kupiłem 2 za 575 TL Sprzedaję Jestem dealerem tak jestem z ubezpieczeniem celnym, więc było to 600 za miesiąc, Ale czas kampanii wynosi 650, w tym ładunek plus ubezpieczenie, co jest trochę drogie, więc myślę, że pandemia jest tym, czym jest. Ładunek przybywa bez płacenia podatków i płacenia ekstradycji, powiedziałbym, że łuki mogą być tymczasowe, ale nie przegap okazji. Znajduje się w pobliżu Forum, Mersin. Dzięki banggood eywAllah:)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Niezły produkt Polecam dziękuję Wysłałem przegląd wideo na mojej stronie YouTube. Czy subskrybujesz mój niebiański kanał Orhan https://youtube.com/channel/UC6lQYs4DvR1BcVJq63-comA

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/08/2021

    Idealne opakowanie, genialny produkt, brak kwestii dotyczących cła czy podatku, nie ma podatku... Najtańszy produkt na świecie... bardzo lubię to stereo... wszystkie zestawy do instalacji, antena GPS, kamera z tyłu... Ślepo na to idź... Pakowanie jest takie dobre...

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2021

    Opis jest tak samo dokładny jak na zdjęciu i bardzo wysoka jakość. Dziękuję wszystkim i specjalne podziękowania dla sprzedawcy. Gorąco polecam

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2021

    Great for that money.You don't have great expectations with 1gb of ram but I believe it is vfm especially for the price of 48 euros that was bought. Installed in a Toyota corolla 2008.With the appropriate cable harness and a fascia it was a piece of cake.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$44.99
    • US$77.99
    • US$149.99
    • US$79.99
    • US$97.99
    • US$128.19
    • US$133.39
    • US$109.71
    • US$8.99
    • US$149.99
    • US$16.16
    • US$20.78
    • US$64.67
    • US$89.99
    • US$124.99
    • US$184.99
    • US$16.99