Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(2626)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(2626)
    • 5 Star(2502)
    • 4 Star(115)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2021

    Szybki przegląd Enusic 12V 6A Ładowarka baterii!.... Wysoce rekomendowany, dobry produkt w dobrej cenie, bardzo przydatny do ładowania baterii. W pełni automatyczny, ładuj większość baterii 12V, pojemność 4AH - 100AH. Pokazuje prąd ładowania, napięcie akumulatora i temperaturę baterii. Naprawa impulsów przywrócona i siarkowa baterię. A Must Buy Produkt (ang.).

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    Ordered on 29 January 2022 received today i.e, 17 Feb 2022. Working as expected, thanx Banggood for providing best platform for extraordinary electronics items 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Prodotto arrivato nei tempi previsti, si presenta bene. Incluso nella confeziona si trova, finalmente anche il manuale in italiano. Ho dato cinque stelle anche se ancoro non l'ho provato mi auguro che proceda tutto bene. Grazie Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dobry produkt, jakość jest porównywalna z ceną. Działa dobrze 13,5V 5,1A ładowania. Pokaz jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Wygląda dobrze, spróbuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    To naprawdę działa. Tryb konserwacji napraw jest bardzo skuteczny. Zwiększyłem baterię, której nie mogłem usunąć, ładując powyżej 12,8 V, do 13,6 V przez konserwację. Miał tylko 10 godzin konserwacji. Normalny czas ładowania jest idealny

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2022

    Nice n Recommend

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/10/2021

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/09/2021

    Przyszło za 4 dni. Od razu to przetestowałem. Wygląda na to, że działa świetnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$28.86
    • US$31.17
    • US$50.59
    • US$41.39
    • US$37.94
    • US$46.19
    • US$11.99
    • US$49.44
    • US$22.99
    • US$21.59
    • US$29.99
    • US$56.99
    • US$33.99
    • US$10.99
    • US$30.02
    • US$25.40
    • US$35.99
    • US$16.09