Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1480)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1480)
    • 5 Star(1415)
    • 4 Star(54)
    • 3 Star(8)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/05/2022

    Zamówienia rozpoczęto w dniu 06/05/2022, a nadeszły 24/05/2022. Ma wentylator z boku, żeby się nie ogrzać, a pazury są wystarczająco silne, żeby się nie poślizgnąć. Ekran ma ładne oświetlenie, które pozwoli mi znowu pisać

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2022

    Teşekkürler ürün sağlam olarak tarafıma ulaştırıldı. İlk kontrolde modların hepsi de çalıştı. En çok merak ettiğim konu akü onarımı onu da hafta sonunda deneyeceğim.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2021

    Produkt dotarł bezbłędny, wszystko zapakowane bez ugniatania, powiem, że jestem bardzo zadowolony z zakupu już dziś i wydaje się, że działa naprawdę dobrze. Uwaga 10!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/05/2022

    Ta ładowarka wydaje się być dobra. Przetestowałem go poprzez ładowanie akumulatora 12v 100Ah i 12v 8Ah kwasowo-ołowiowego. Tryb naprawy poprawił stan baterii kwasowo-ołowiowej 12v 8Ah po 24 godzinach pracy. Prawdopodobnie najlepiej w trybie napraw przez kilka dni. Ta ładowarka może być podłączona do akumulatora w trybie ciągłego ładowania. dzięki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Próbowałem regeneracji i słabe ładowanie akumulatora z wyczerpaną baterią. Ładowarka działa sprawnie. (Używam go również w pomieszczeniach i kogo obchodzi dźwięk wentylatora można zainstalować lampę 24V3W w serii z wentylatorem, który może wyłączyć powyżej 3-4 A) Dziękujemy za szybką i bezcłową dostawę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/04/2022

    Świetny produkt dobrej jakości cena, przybył bardzo szybko doskonałe wykonanie, bardzo trwałe

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/05/2022

    Good product. Simple use. easy switch mode. 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2022

    ¶ doskonale

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Ładowarka dotarła bezpiecznie. Jeszcze nie przetestowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    οκ

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$29.99
    • US$37.94
    • US$19.99
    • US$31.17
    • US$15.99
    • US$3.99
    • US$14.54
    • US$37.94
    • US$31.17
    • US$26.59
    • US$32.99
    • US$32.29
    • US$12.69
    • US$7.99
    • US$10.99
    • US$26.55
    • US$29.99