Opinie klientów

4.91 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(994)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(994)
    • 5 Star(912)
    • 4 Star(75)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 27/02/2021

    W zasadzie to dobre urządzenie, dobre dla celu. Umieściłem go w Bmw e46, żadnego pieprzenia w fabryce, naprawiania możliwości. Naprawiłem go dwustronnym klejem i pasuje na miejsce. Dostałem go w kilka dni. Strzelec fabryczny wygląda na przestarzały, ale są dostępne w sklepie z zabawkami. GPS jest dokładny, sygnał Wi-Fi jest słaby, 1 piksel jest wadliwy, ale nie ma problemu. Mapy są trochę wolne, a boom tysiąc jest słaby, ale ściągnął odtwarzacz VLC, więc brzmi nieźle. W tej cenie nie spodziewałem się więcej, działa prawidłowo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Ekran jest ładny. Zalecałbym Androida 9.1, nie 8, ale opakowanie nie było dobre. Zdjęcie 3 i ma martwe piksele na górze, jak pokazano na zdjęciu 2. Niestety, tylny przycisk musi stać na nim i naciskać bokiem, nie szybko. Odpowiedź jest jak dźwięk tam na dole Ale jako całość, to jest dobre

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/12/2020

    Szybka wysyłka i audio na szczyt! Trudno znaleźć lepszego w tej cenie! I drugie radio, które kupiłem na Bengood Czy gwarancja

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2020

    Niezły produkt, polecam. Indyk Android przybył za 10 dni. Sprzedawca nie wysłał nawiasu montażowego. Miło byłoby mieć wspornik montażowy. Wiele produktów polecam. Androidy Indyk przyjechały za 10 dni. Powódź nie wysłała wspornika montażowego. Byłoby miło mieć wspornik montażowy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Dotarł do drzwi w 9 dni w Bukareszcie w Rumunii. zainstalowany na Chevrolet aveo T250 ( są wymagane adaptery administracyjne dla anteny audio i radiowej)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/02/2021

    Przedmiot zgodny z opisem. Dobra jakość, działa idealnie. Wszystkie kable i GPS. Bardzo szybka dostawa tylko 6 dni, szybciej niż kurier w Grecji lol.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    już kupili kilka nie mają na co narzekać, wręcz przeciwnie tylko komplementy MULTIMEDIA Ball show

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/09/2020

    Jeszcze nie zainstalowano, ale najwyraźniej wszystko idealne, produkt przybył w nieco ponad 1 miesiąc

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Byłoby lepiej, gdyby to była kamera. PTT LOGISTICS to zero.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2021

    Byłem zdumiony, że został dostarczony tak szybko. Trochę regulacji deski rozdzielczej mojego kampera, ale wygląda pięknie. Wyświetlacz na wyświetlaczu jest również bardzo schludny. Minusem jest martwy piksel w ekranie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft26 119
    • Ft27 655
    • Ft12 290
    • Ft39 948
    • Ft27 655
    • Ft20 280
    • Ft28 731
    • Ft48 000
    • Ft33 802
    • Ft71 325
    • Ft4 730
    • Ft13 826
    • Ft47 631
    • Ft33 802
    • Ft62 997
    • Ft30 728
    • Ft30 421
    • Ft8 602