Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(700)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(700)
    • 5 Star(642)
    • 4 Star(36)
    • 3 Star(7)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(8)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/11/2021

    Radio fajnie się prezentuję , wszystko działa płynnie. Radio montuje się w otwór na 2din, wystarczy dokupić kasetę uniwersalną lub bez niej dokręcić do ramek plastiku w samochodzie. My mamy starszego forda, który nie posiada miejsca na 2din i ma mniejszy otwór ale bez problemu zamontowaliśmy radio. Dobrze rozmawia się nim przez telefon. Kamera cofania działa bez problemu. Wifi szybkie. youtobe, netflix, nawigacja działa, my jesteśmy zadowoleni POLECAM

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2022

    الشاشه ممتازه وصلت خلال ١٥ يوم وسريعه بالتصفح وحجمها ممتاز جدا فيها عيب بالراديو فيه تشويش قوي بالمحطات اما الباقي تمام سعر مناسب وانصح فيها جدا ركبتها على silvrado 2011

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/01/2022

    Bardzo ładne, bardzo szybkie i łatwe w instalacji, jeśli masz pomysł na kable i inne rzeczy; jeśli jesteś jednym z nas, to będzie zabawa, w przeciwnym razie poszukaj przyjaciela, który jest i baw się dobrze montując ekran. Ta końcówka zapobiegnie: zerwaniu wszelkich elementów wykończenia, plastiku lub zakładek i łączenie bezpieczników za każdym razem, gdy zawiedziesz w poszukiwaniu tego kabla, którego potrzebujemy Nie bójcie się i pociągnijcie do przodu, że to świat odważnych ludzi

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2022

    Przedmiot przybył w większym opakowaniu niż na zdjęciach. Jeszcze go nie podłączyłem, ale bardzo zadowolony z jakości produktów. Jedyny minus jest taki, że chciałbym, żeby to było z instrukcją obsługi.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/05/2022

    Very impressed with the unit but after installing on my VW Tiguan there is NO Audio output. everything else seems woorking fine. my reverse camera is hook up and working but when engine is started and running the video just diappeared. Help needed have checked wiring everything seems okay. could it be conbus connection related.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2022

    Bardzo ładny ekran, sam go zainstalowałem. Naprawiłem go na desce rozdzielczej samochodu za pomocą prostych zacisków elektrycznych na zdjęciach Aby uzyskać więcej assisstant napisz do mnie na khasayen@hotmail.com

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Świetna jakość urządzenia ma świetny stosunek jakości do ceny polecam wszystkim, którzy chcą mieć kompletne urządzenie z dobrej jakości sprzedawca był bardzo profesjonalny i szybki Polecam Marcelo Meira

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2022

    Kupiłem 10-calowy ekran Android do mojego samochodu, ale to nie odnosi się do niego. Więc chcę zmienić ekran z 10 cali na 9 cali i typ mojego samochodu Altima 2011

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2022

    Świetny produkt bardzo gładki, szkoda, odbiór wifi jest trochę 'słaba, nawet w 30cm nie zabiera sygnału do maksimum, ale tylko połowa. Przyjechaliśmy zgodnie z planem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobry gracz w tej cenie. Myślę, że jest tani, ale całkowicie użyteczny. Są dwa problemy, potrzebujesz faceta, który zna kable, ponieważ tak trudno jest zainstalować każdą funkcję prawidłowo. I potrzebujesz jakiegoś adaptera czy coś, nie pasuje idealnie do mojego gniazdka Peugeota 307 2DIN z 2005 roku. Ale ogólnie uważam, że to bardzo dobry produkt, wysyłka była szybka i przedmiot przyszedł do mnie w dobrym stanie. Polecam ten produkt, w ogóle dobry.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$77.99
    • US$59.99
    • US$42.99
    • US$99.99
    • US$89.99
    • US$164.00
    • US$99.99
    • US$243.69
    • US$76.99
    • US$149.99
    • US$9.99
    • US$89.99
    • US$169.99
    • US$89.99
    • US$125.99
    • US$19.54
    • US$33.99
    • US$255.99