Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(479)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(479)
    • 5 Star(453)
    • 4 Star(20)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 22/02/2021

    Skrzynia przybyła bez bezpośredniej ochrony w zamkniętym opakowaniu tylko z durex Doszło do wszystkich akcesoriów prawo i ręczna nie bardzo wyjaśniająca. Dla wartości tylko polecam produkt, jak doskonale sprawdza się w funkcjach. Jak na razie nie mam problemu z multimediami. Dotarła do wnętrza São Paulo w ciągu 15 dni.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Ekran jest idealny, ale nie ma reguły, ale to nie tak, a dźwięk to meta

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 15/10/2020

    Dla Passat B6 jest idealny, ale musi być potrzebna klatka 2din (Passat B7- zmieniona mała zmiana), kabel vw ISO z dekoderem autobusów Can i wzmacniaczem anteny... Sterring Hell pracuje nad pierwszym zdjęciem to wyrzutnia Agamy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Doskonały produkt, przybyłem w 15 dni, szybciej niż mi się wydawało. Muszę zapoznać się z menu, ale jak na razie wszystko jest doskonałe. Gorąco polecam i wyglądał świetnie w moim Jeep Grand Cherokee 2005

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Przybywa szybko i działa doskonale. Jakość wyświetlacza jest bardzo dobra. Zalecam każdy dzień

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2021

    Produkt był trochę kłopotliwy, ponieważ kabel był uniwersalny. Kupiłem go do mojego samochodu Lancer. Otrzymałem 1011 tys. z podatkami. No i mam ramę. Po prostu nie mogłem dopasować kierownicy.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Bardzo dobry gracz w tej cenie. Myślę, że jest tani, ale całkowicie użyteczny. Są dwa problemy, potrzebujesz faceta, który zna kable, ponieważ tak trudno jest zainstalować każdą funkcję prawidłowo. I potrzebujesz jakiegoś adaptera czy coś, nie pasuje idealnie do mojego gniazdka Peugeota 307 2DIN z 2005 roku. Ale ogólnie uważam, że to bardzo dobry produkt, wysyłka była szybka i przedmiot przyszedł do mnie w dobrym stanie. Polecam ten produkt, w ogóle dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2021

    Cześć chłopaki właśnie dostali moje Imars 10 na BM. Bez wątpienia dostawa była szybka, ale wewnątrz pudełka nie ma nawiasu lub śruby, aby trzymać androida z samochodem(część aluminium) również nie ma wtyczki kabla zasilającego i grać można zobaczyć na zdjęciach jego właśnie przewód. Nie jestem elektrykiem, więc to będzie bardzo trudne. Nie jest opisany na stronie, więc uważaj. Ogólnie od wewnątrz pudełka jestem bardzo rozczarowany 😡😡😡😡. sugerowałbym kupić trochę droższe, ale musi być wtyczka i odtwarzanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Ekran jest ładny, ceny są ładniejsze, a dostawa była w ciągu 9 dni, mimo że to międzynarodowe

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2020

    Bardzo dobrze, Rapidon przybył mniej niż 20 dni... Polecam!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft36 280
    • Ft26 385
    • Ft33 971
    • Ft59 969
    • Ft58 842
    • Ft79 161
    • Ft97 962
    • Ft66 956
    • Ft16 966
    • Ft35 861
    • Ft20 388
    • Ft34 481
    • Ft28 484
    • Ft44 976
    • Ft43 636
    • Ft75 562
    • Ft35 980
    • Ft13 158