Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(473)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(473)
    • 5 Star(440)
    • 4 Star(31)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/05/2021

    Skrzynka jest z ciosami, jak widać na zdjęciu, za to, że nie jest spakowana w stanie. Na szczęście jest w porządku, a ładowarka jest włączona. Teraz musimy tylko to udowodnić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Nie dając 5 gwiazdek tylko dlatego, że kariera żeglugowa pomyliła mój adres i nie wiem dlaczego, bo był to jasny i prosty adres. Dałem nawet swój numer. Pakiet został uszkodzony, ale produkt był nietknięty i działał dobrze. Poza tym jestem zadowolony z tego doświadczenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    To była część mojego pierwszego zamówienia na Banggood. I bardzo zadowolony z szybkości i poprawności.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/06/2021

    Produkt otrzymany zgodnie z opisem: bardzo dobry materiał. Pakiet otrzymany szybko i bardzo dobrze zapakowany. Nienaganna obsługa Bangood. Aby polecić

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo dobry produkt, ale nie ma pieczęci autentyczności, a pudełko przyszło w połowie ugniatane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Skrzynka była uszkodzona, ale ładowarka wygląda dobrze. Wszystko inne jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2020

    Bardzo dobrze zapakowane i w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2020

    Zamów dużo, żadnych problemów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/10/2020

    Bardzo ładnie estetycznie i bardzo tanio dzięki!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    Normalna jakość ładowarki. Obejmuje zasilacz, więc po prostu plag wejść do gniazdka i naładować baterie. Nie obejmuje złącza XT60

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 210
    • Ft3 050
    • Ft3 169
    • Ft36 328
    • Ft35 260
    • Ft24 116
    • Ft11 528
    • Ft4 934
    • Ft4 033
    • Ft20 452
    • Ft9 461
    • Ft6 695
    • Ft10 576
    • Ft36 633
    • Ft18 010
    • Ft3 523
    • Ft10 222
    • Ft7 049