Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(3863)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(3863)
    • 5 Star(3677)
    • 4 Star(172)
    • 3 Star(10)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/03/2021

    O ile mogłem zbadać ten produkt, jest bardzo kompletny, podręcznik jest po angielsku, przynosi ładowarkę, z wtyczką dla twojego obszaru geograficznego, nie wiem, czy wybrałem coś źle, czy nie przynosi kabla do ładowania złącza xt60, Polecam kabel czujnika temperatury, aby lepiej dbać o ładowanie i uniknąć przegrzania baterii.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Zamówiłem produkt i dotarł za 10 dni. Dzięki każdemu, kto to opracował, dostarczył wszystko w doskonałej wydajności. Zrobiłem też kabel balansujący. Wszystko jest w bateriach. Komórka i równowaga, idealne. Chciałem podzielić się z tobą twoimi zdjęciami. Otrzymałem opłatę celną w wysokości 45 TL = 370 Tl

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    11.11 Zakupiłem z turkey bezpośrednio list z rabatu otrzymałem brytyjski bon, ponieważ był to niższa cena, więc dostałem europejski konwerter bonów jako prezent i byłem z niego zadowolony.W 13 dni otrzymałem zamówienie w przerwie.Ekran po po pobraniu opłat za opłatę Godzina przy pierwszej próbie, ekran zniknął, kiedy go dotknąłem, ale potem nie miałem żadnych problemów. Działa bardzo dobrze. Ładuje moje baterie do pełnej wydajności. Nie ma w nim fana. Rozgrzewa się przez długi czas, chociaż nie jest przesadnie, używam go z zewnątrz. Myślę, że byłoby o wiele lepiej, gdybyś miał w nim fana. Czujnik temperatury nie wyszedł, ale nie widziałem ustawień temperatury, więc może to nie być czujnik temperatury. Zamieściłem film na YouTube, i można go stamtąd obejrzeć. Imax szuka baterii, a to w zasadzie urządzenie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Otrzymałem paczkę w idealnym stanie i to szybko. Ładowarka wygląda dobrze, przynajmniej przeszła pierwsze testy, naładowałem akumulator LiPo 2 i 3 ogniw do napięcia magazynowego. Podczas ładowania urządzenie jest rozgrzewane wokół złączy. To jest zalecane.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/07/2021

    seems ok. arrived in good condition. it only has one T type charging cable, so if you have other connector type you should order the according plug type. I don't really know what those other cables do, but you have quite a few in the box. the tracking status is not updated on the app, but I received every package until now

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2021

    Dostarczone na czas, pełny opis. Instalacja zbiega się z deklarowanym wyjściem zasilania DC 15V 6A, w instrukcji zestawu drukowanej w języku angielskim z wyraźnym menu wykresu przepływu. Zbudowane na ATMEL MCU Atmega32 (sprawdzone osobiście, zdjęcia wewnętrznego świata ładowania), okablowanie złączem ICSP jest podobne do oryginału ze SkyRC (GND na pin 5). Wymiana informacji z komputerami PC jest domyślnie włączona (USB/Temp jest wybierany w menu wyboru USB/Temp). W rzeczywistości brakuje portu USB, zamiast tego na złączu czujnika temperatury znajduje się pin wyjściowy TX UART, na którym podczas pracy ładowarka wysyła dane na 9600 baud (wyglądany analizator logiczny). Skład danych nie został jeszcze uporządkowany i nie został podłączony do LogView. Działa doskonale, alternatywne oprogramowanie (cheali-ładowarka) jeszcze nie pobrano: Nie jestem pewien, czy go potrzebuję. Bardzo zadowolony z przejęcia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Krawat był z adapterem mocy dla podróżujących, chociaż nie używałem go tak, jak zamówiłem z ujściem dla mojego kraju. Do Meksyku przybyła przez służbę tej fety w około 20 dni. Produkt wydaje się dobrej jakości, chociaż nie próbuję go jeszcze, przyszedł z wieloma akcesoriami

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2020

    Nawet kupiłem tę ładowarkę dwa razy. Do tej pory nie miałem żadnych problemów ani wad wymienionych tutaj. Jak zawsze, bardzo dobrze zapakowane i wysokiej jakości. Stosunek ceny do wydajności jest nie do pobicia

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    Dobry produkt. Niezbędny do FPV i ładowania baterii lipowych. Polecam kupić również adapter do ładowania do 6 baterii, bo jeśli nie z balanserem można ładować tylko jedną na raz i to jest szalone, gdy trzeba naładować 6 lub 10 baterii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Bardzo dobry produkt. Po jakimś czasie próbowałem, działa poprawnie. Przyjechała 20 dni w Grecji z dobrym opakowaniem i bez uszkodzeń. Dziękuję jeszcze raz banggood!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 167
    • Ft15 515
    • Ft18 688
    • Ft5 640
    • Ft10 929
    • Ft4 580
    • Ft10 223
    • Ft3 524
    • Ft3 170
    • Ft3 829
    • Ft24 120
    • Ft4 580
    • Ft2 134
    • Ft4 229
    • Ft10 379
    • Ft3 524
    • Ft36 335
    • Ft5 991