Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • Wszystkie gwiazdy
    • Wszystkie gwiazdy(28)
    • 5 Gwiazda(25)
    • 4 Gwiazda(2)
    • 3 Gwiazda(0)
    • 2 Gwiazda(1)
    • 1 Gwiazda(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/09/2023

    Super obsługa od zamówienia do dostawy ciężki telefon, ale bateria jest duża pojemność noktowizor jasne i ostre widzenie termiczne skuteczne nie rozczarowany ekranem w porównaniu do mojego starego amoled że pozytywne dla tej wodoodpornej wersji dziękuję bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Lon
    US
    05/09/2023

    Ten telefon jest ponad niesamowity. Obrazowanie termiczne jest wspaniałe. W najciemniejszą noc można zobaczyć ludzi, koty, psy, krowy czy cokolwiek innego. Można zobaczyć stadniny w ścianie i legary w suficie, ponieważ legary sprawiają, że część sufitu zmiany temperatury w różnym tempie. Gdy jest nawet trochę światła, kamera dodaje zarysy obiektów, dzięki czemu można lepiej zrozumieć, na co patrzysz. Nie działa z Verizon, ale T-Mobile działa dobrze. To jest absolutnie niesamowite!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2023

    Wspaniały telefon. Otrzymane szybko dzięki Correos. Jego wydajność nie zawiedzie nawet najbardziej wymagających, z wyjątkiem braku 5G. Działa wspaniale z tym androidem 13 i zachęcam producentów do opracowania w przyszłych aktualizacjach niezbędnego oprogramowania, aby w pełni wykorzystać aparaty!! Oko, 8 razy więcej definicji niż domyślne jabłko. Movilaco, którego waga jest więcej niż uzasadniona!!!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2024

    demorou mas chegou. ainda estou testando

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2023

    Smartfon bardzo wytrzymały i o niesamowitej jakości. Ciężki i duży, z pewnością wytrzyma wszelkie „dzikie" użytkowanie.Banggood bardzo mi się podobał. Zapłaciłem ubezpieczenie podatku importowego (Federalny dochód obciążył mnie 380,00 realiami podatku. Banggood już zwrócił mi wartość. Warto zapłacić za ubezpieczenie.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2023

    To najlepszy telefon jaki kiedykolwiek kupiłem! Super, wszystko działa świetnie, noktowizor i kamery termowizyjne są doskonałe, idealne. Jest lekki i wydaje się gładki. Ma wszystko i robi wszystko. Nawet ładowarka jest najlepsza. Zbyt dobra.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2024

    najlepszy testowany model odporny na warunki atmosferyczne, cena jest wysoka z powodu poprawnie działającej kamery termowizyjnej

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2023

    Bardzo dobry spełnia wszystkie funkcje, jestem bardzo zadowolony i polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2023

    Wszystko było bardzo dobre, jak opisano.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2023

    Wszystko świetnie! Dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$239.99
    • US$195.99
    • US$264.99
    • US$379.99
    • US$134.99
    • US$164.99
    • US$194.99
    • US$459.99
    • US$569.99
    • US$149.99