Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(101)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(3)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Niekończące się nieba dziękuję - świetny smartfon. Trochę cegły)) Ale jest ok) Zamówienie zostało wysłane z prędkością światła, ale nasza ukrposhta jest ślimakiem. Tak więc czekanie moje zamówienie wieki – 1 miesiąc. Jest ciężki, ale nie tak duży jak galaktyka i leży w rękach. Dźwięk jest bombowy) Naprawdę świetna dynamika i to, co mega wielkie – pozycja dynamiki. Możesz położyć telefon na powierzchni stołu nie zakłóca dźwięku. pętla wygląda na silną dla kobiety, konieczne jest, aby mieć pętlę – Ten telefon to kobieta pistolet hehhe) Świetnie mieć 2 sloty na kartę SIM i 1 na kartę pamięci. Wygląda bardzo zwinnie w pracy, ale czas pokaże. Napiszę po dodaniu miliardów aplikacji. Kamera w trybie nocnym jest fajna. Mój kot nie ma szans, aby ukryć się w ciemności) Dodaj zdjęcie z tej opcji trybu nocnego) Kabel linowy z Type-C na USB. 1m. Dziękuję – nie za kablówkę))) i wygodnie jest ładować i nie grzebać nosa w gniazdku. I FM, FM! (ang.). Yuppi tutaj mam FM)) i 3.5 audio. To była jedna z głównych części, jakie telefon musiał mieć))) Dziękuję bardzo za wielką srebrną cegłę) Cya wkrótce na Banggood po testach i użyciu)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Po pierwsze: nie interesują mnie takie dane jak Antutu itp. Nie są one interesujące dla mnie jako normalnego użytkownika. Te dane są dla frajerów, którzy myślą, że widzą różnice w aplikacji. IIIF150 R2022 jest dobrym stabilnym telefonem zewnętrznym. Solidne, ciężkie i bardzo cenne. To nie jest kieszonkowy telefon. Polecam wszystkim zamówić pasującą torbę z paskiem. Rozpoznawanie twarzy i odciski palców działają dobrze. Jakość obrazu, ekranu i zdjęć są doskonałe. Naprawdę dobre zdjęcia można robić za pomocą zainstalowanej kamery. W określaniu geo-danych znajduje się 39 z 43 satelitów. Dokładność wynosi mniej niż 2 metry. Uważam, że jakość odbioru jest bardzo dobra. Tu we Fryzji Wschodniej istnieje wiele obszarów, które są słabo rozwinięte przez komunikację komórkową. W wielu przypadkach nie miałem zasięgu z innymi telefonami. Ten problem jest w dużej mierze rozwiązany za pomocą F150. Jeśli ktoś ceni sobie funkcjonalny i wysokiej jakości telefon, mogę polecić tylko daqs F150. Czułem tylko, że wysyłka z GLS jest niedociągnięciem. Dla mnie GLS jest nawet bardziej kulawy niż China Post.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dziękuję za ten świetny smartfon. I rozpakować pudełko telefon jest ładny wszystko jest w pakiecie. Leży, przynajmniej dla mnie, wygodnie w mojej dłoni. Wielki wyświetlacz. Zajęło to trochę czasu (29.09.2021) zanim go dostałem, ale wydaje się, że zapłacił czekanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • OgoVIP3
    UA
    08/01/2022

    Przez bardzo długi czas szukałem odpowiedniego smartfona dla siebie i mojej dziewczyny. Najlepszym wyborem jest kupić tutaj, a ja zrobiłem dwa zamówienia od najniższej ceny, a także prezent słuchawki bezprzewodowe dla nich. Jak tylko weźmiesz ten smartfon do ręki, poczujesz znaczną wagę, a metalowa powierzchnia wzbudza pewność, że będzie służyć całe nieskończoność. A jego rozmiar ekranu, w porównaniu z innymi smartfonami, natychmiast pokazuje, kto jest olbrzymem. Folia ochronna jest już do niej przyklejona, a w zestawie znajduje się szkło ochronne, które można przykleić, jeśli nadal nie jesteś pewien jego niezawodności. Cieszę się, że za tak mało pieniędzy mikrofon i komunikacja są w idealnym porządku. Dźwięki w tym telefonie są tak głośne, że jeśli użyjesz unikalnej funkcji, sygnał SOS pomoże przyciągnąć uwagę innych i na pewno zostaniesz zauważony. Co do mnie, to jest nierealne, aby drenować akumulator 8300mAh w ciągu dnia przy aktywnym użyciu, ładować go co trzy dni. Trzy sloty na dwie karty SIM i kartę pamięci i można zainstalować wszystko na raz. Płatność nfs na Ukrainie. Przyjazny dla użytkownika interfejs w systemie Android 11 radzi sobie teraz z jednym kciukiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    To jest super gadżet, aparat, bateria, procesor, projekt... Big wow, spójrz na mój pogląd na ten telefon... 👉 https://youtu.be/7u3MwvpZ_A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    1 semana de uso, até o momento está ótimo, principalmente a bateria que é algo surreal, o celular me surpreendeu com o tamanho, achava que era grande mais nem tanto, no final vale muito a pena.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Wygląda fajnie i ma wystarczająco dużo specyfikacji, ale jest po prostu ciężki. Wiedziałem, że jest ciężka, ale i tak była ciężka. Trochę to potrwa, zanim się do tego przyzwyczaisz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2021

    super kvalita telefonu za super cenu

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Zamówione 11 listopada i dostarczone do naszego domu w Japonii już dziś! Quick!Zacznię używać go domyślnie. Po pierwsze, wypróbujemy kamerę noktowizyjną, którą chcemy mieć na ten wieczór ^_^

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/12/2021

    phone Good condition.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$349.00
    • US$269.99
    • US$339.00
    • US$129.99
    • US$94.99
    • US$104.99
    • US$359.00
    • US$114.99
    • US$323.00
    • US$117.99