Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(175)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(175)
    • 5 Star(159)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/12/2021

    Niekończące się nieba dziękuję - świetny smartfon. Trochę cegły)) Ale jest ok) Zamówienie zostało wysłane z prędkością światła, ale nasza ukrposhta jest ślimakiem. Tak więc czekanie moje zamówienie wieki – 1 miesiąc. Jest ciężki, ale nie tak duży jak galaktyka i leży w rękach. Dźwięk jest bombowy) Naprawdę świetna dynamika i to, co mega wielkie – pozycja dynamiki. Możesz położyć telefon na powierzchni stołu nie zakłóca dźwięku. pętla wygląda na silną dla kobiety, konieczne jest, aby mieć pętlę – Ten telefon to kobieta pistolet hehhe) Świetnie mieć 2 sloty na kartę SIM i 1 na kartę pamięci. Wygląda bardzo zwinnie w pracy, ale czas pokaże. Napiszę po dodaniu miliardów aplikacji. Kamera w trybie nocnym jest fajna. Mój kot nie ma szans, aby ukryć się w ciemności) Dodaj zdjęcie z tej opcji trybu nocnego) Kabel linowy z Type-C na USB. 1m. Dziękuję – nie za kablówkę))) i wygodnie jest ładować i nie grzebać nosa w gniazdku. I FM, FM! (ang.). Yuppi tutaj mam FM)) i 3.5 audio. To była jedna z głównych części, jakie telefon musiał mieć))) Dziękuję bardzo za wielką srebrną cegłę) Cya wkrótce na Banggood po testach i użyciu)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    Po pierwsze: nie interesują mnie takie dane jak Antutu itp. Nie są one interesujące dla mnie jako normalnego użytkownika. Te dane są dla frajerów, którzy myślą, że widzą różnice w aplikacji. IIIF150 R2022 jest dobrym stabilnym telefonem zewnętrznym. Solidne, ciężkie i bardzo cenne. To nie jest kieszonkowy telefon. Polecam wszystkim zamówić pasującą torbę z paskiem. Rozpoznawanie twarzy i odciski palców działają dobrze. Jakość obrazu, ekranu i zdjęć są doskonałe. Naprawdę dobre zdjęcia można robić za pomocą zainstalowanej kamery. W określaniu geo-danych znajduje się 39 z 43 satelitów. Dokładność wynosi mniej niż 2 metry. Uważam, że jakość odbioru jest bardzo dobra. Tu we Fryzji Wschodniej istnieje wiele obszarów, które są słabo rozwinięte przez komunikację komórkową. W wielu przypadkach nie miałem zasięgu z innymi telefonami. Ten problem jest w dużej mierze rozwiązany za pomocą F150. Jeśli ktoś ceni sobie funkcjonalny i wysokiej jakości telefon, mogę polecić tylko daqs F150. Czułem tylko, że wysyłka z GLS jest niedociągnięciem. Dla mnie GLS jest nawet bardziej kulawy niż China Post.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Jestem misjonarzem i elektrykiem, bo muszę to wytrzymać. Przybyło bardzo szybko, byłem tylko smutny z powodu stawki 534,33, 😔

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2022

    Me parece un buen producto, cumple con las especificaciones, un poco pesado pero parece ser resistente que es lo que buscaba. Me gusto que pusieran un adaptador(US) para el cargador(UE). Se demoro un poco en la entrega por falta de stock, aprox 45 días, sin demora en aduana de mi país, y lo mejor entregado en mi país por TCC y no 4-72 que se demoran mas con las entregas (opinión personal). Pendiente de probar con uso diario en situaciones de trabajo pesado y ver si es resiste mas que un móvil estándar.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2022

    Dostałam to dzisiaj i moje pierwsze wrażenie jest dobre. Wysyłka do Austrii trwała 2 tygodnie od daty płatności i jej grzywny. Paczka i każda inna część w środku była ok. Telefon był naładowany do 83%. Kupiłem ten do pracy i sprawdzę go w każdej sytuacji. Jeśli nie szukasz wysokiej jakości kamer, to myślę, że ten cię uszczęśliwi. Ale możesz potrzebować więcej zewnętrznego światła. Nie sprawdziłem tego zbyt często. Najpierw musisz ustawić ochronę powierzchni, która jest wewnątrz opakowania. Oprogramowanie jest dobrze przygotowane, na przykład niektóre podstawowe aplikacje Google są przedstawione. Nie musisz ich najpierw instalować. Są to także narzędzia jak kompas i licznik kroków. Do końcowego raportu trzeba go używać przez kilka miesięcy. Ale jak mówiłem, jest naprawdę dobry.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Dziękuję za ten świetny smartfon. I rozpakować pudełko telefon jest ładny wszystko jest w pakiecie. Leży, przynajmniej dla mnie, wygodnie w mojej dłoni. Wielki wyświetlacz. Zajęło to trochę czasu (29.09.2021) zanim go dostałem, ale wydaje się, że zapłacił czekanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2022

    i already received and i appreciate its Very nice phone...but next time make it sure the delivery is on time,bec its Very delayed.. by the way... thank you..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    To jest super gadżet, aparat, bateria, procesor, projekt... Big wow, spójrz na mój pogląd na ten telefon... 👉 https://youtu.be/7u3MwvpZ_A

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2022

    Jeden Zajebisty Komórka! Trochę większy i cięższy niż się spodziewałem, jednak jak dotąd przekroczył moje oczekiwania. Wykonuje równie dobre, jeśli nie lepsze niż mój Samsung Galaxy Note 9. Zdecydowanie polecam ten telefon dotykowy wszystkim! Szczególnie tych, którzy prowadzą aktywny tryb życia, gdzie potrzebny jest twardy telefon.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • OgoVIP3
    UA
    08/01/2022

    Przez bardzo długi czas szukałem odpowiedniego smartfona dla siebie i mojej dziewczyny. Najlepszym wyborem jest kupić tutaj, a ja zrobiłem dwa zamówienia od najniższej ceny, a także prezent słuchawki bezprzewodowe dla nich. Jak tylko weźmiesz ten smartfon do ręki, poczujesz znaczną wagę, a metalowa powierzchnia wzbudza pewność, że będzie służyć całe nieskończoność. A jego rozmiar ekranu, w porównaniu z innymi smartfonami, natychmiast pokazuje, kto jest olbrzymem. Folia ochronna jest już do niej przyklejona, a w zestawie znajduje się szkło ochronne, które można przykleić, jeśli nadal nie jesteś pewien jego niezawodności. Cieszę się, że za tak mało pieniędzy mikrofon i komunikacja są w idealnym porządku. Dźwięki w tym telefonie są tak głośne, że jeśli użyjesz unikalnej funkcji, sygnał SOS pomoże przyciągnąć uwagę innych i na pewno zostaniesz zauważony. Co do mnie, to jest nierealne, aby drenować akumulator 8300mAh w ciągu dnia przy aktywnym użyciu, ładować go co trzy dni. Trzy sloty na dwie karty SIM i kartę pamięci i można zainstalować wszystko na raz. Płatność nfs na Ukrainie. Przyjazny dla użytkownika interfejs w systemie Android 11 radzi sobie teraz z jednym kciukiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$169.99
    • US$219.00
    • US$124.00
    • US$194.00
    • US$459.00
    • US$199.99
    • US$169.00
    • US$329.99
    • US$159.99
    • US$199.00
    • US$176.99
    • US$299.99
    • US$139.99
    • US$399.99
    • US$289.99
    • US$159.99
    • US$329.00
    • US$74.99