Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(423)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(423)
    • 5 Star(417)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/02/2021

    Dobra aktualizacja dla mojego nazgul 5" 6s, te unibell są o wiele lepsze od oryginałów, ponieważ nasadka silnika jest tylko jedna sztuka, a kolory są super fajne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Zamówił silniki 2270 KV. Udało mi się wykonać dwa loty po 15 minut, silniki były doskonałe. Cicha, potężna i piękna. Użyję ich w połączeniu z sześciocalowymi śrubami i regulatorem prędkości 50A. Jakość wykonania jest na wysokości, nawijany grubym drutem okrągłym do okrągłej, nic nie dmucha, wszystko działa ciasno. Jedyne, co jest w tym, że silniki dotarły, nie jak na zdjęciach w sklepie w plastikowym pudełku do wycieraczek, ale w nieodpornym kartonie, oklejonym taśmą klejącą. Są to jednak drobiazgi, ponieważ silniki spełniają swoją główną funkcję na 5+. Polecam to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    Uwielbiam wygląd tych silników, a kolory wyglądają świetnie na moim quadzie. To moja pierwsza budowa 5" więc nie mam z czym ich porównywać, dlatego ta recenzja jest prawdopodobnie bezużyteczna. Ale dużo poszperałem i wszystko, co czytałem o tych silnikach było pozytywne. Pojechałem z 1800kv, które latam na 6S, i wow, quad jest potężny!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Doskonałe silniki, musiałem zmienić jeden, bo oberwałem i lekko zgięłem szyb

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • aenVIP5
    SE
    06/03/2021

    Bardzo dobre silniki, uzyskać około 9 minut/1000mah na baterii 4s z gemfan 6042 rekwizytami i lekkim tyro 119 klatek. Lata dobrze, gdy jest nastrojony i bez gopro. Są one również o wiele bardziej trwałe niż inne tanie silniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Zgodnie z opisem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Fantastyczne silniki, naprawdę gładkie, polecam je do lekkiej budowy (600-650g) z 2450KV dla cięższej budowy lepszej niż 2750kv

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    Silniki są w porządku, ale są w kartonowym pudełku, a nie plastikowym, jak na zdjęciu, ale nieważne, silniki są potrzebne do latania, a nie do patrzenia na pudełka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    could you at least have packed these better, just chucking in in a plastic bag with no padding is a recipe for disaster? The motors were luckily unharmed. they're one of the best motors I've flown with

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2020

    Doskonała jakość silnika. To potężne potwory z pięknym 😻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 191
    • Ft5 837
    • Ft23 067
    • Ft11 311
    • Ft4 421
    • Ft20 801
    • Ft6 633
    • Ft27 981
    • Ft6 633
    • Ft18 642
    • Ft3 280
    • Ft3 502
    • Ft1 087
    • Ft4 421
    • Ft10 426
    • Ft2 541
    • Ft16 787
    • Ft9 162