Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(691)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(691)
    • 5 Star(675)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Doskonałe, super przyspieszenie mocy. To jest drugi zestaw silników, który zainstaluję pierwszy żyjący na moim nazgul5 v2 po kilku tygodniach intensywnych tortur. Te silniki mają duży kartofel na freestyle. Działa niklowo. Dla bando niskogazowa plaża nie jest idealna, ale jest to ogromna stopa, aby umieścić pełne domy. Prawdopodobnie wziąłbym z powrotem materiał Iflight, ponieważ ta marka ma bardzo dobry produkt. Dzięki Bangoodowi za szybkie dostarczenie mojego zamówienia. Pięć gwiazdek zasłużonych... dobra robota.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Są super szybkie, w dwa dni mam je, dziękuję bardzo za Serwis, i przygotowanie doskonałego pakietu, w 100% Zalecane. Jakość silników XING-E są najlepsze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Otrzymałem produkty, nie mają żadnych problemów, polecam niekorupcyjne loty

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Zgodnie z opisem, oryginalny xing pro motor. Dostawa była standardowa, dotarła do mojego progu w ciągu 8 dni tranzytowych i dobrze zapakowana. Jestem zadowolony z jakości i szybkości dostawy, działa doskonale. Polecam wszystkim, którzy szukają silnika zastępczego lub nowego wyposażenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Great product. Package in perfect condition. Delivery on time. Can't wait to start my new build.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Najlepsze niskokosztowe silniki FPV wyścigowe 33,54 g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Doskonałe są super ekonomiczne silniki i jednocześnie funkcja cudu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    Zestaw, działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/06/2021

    Ten produkt jest doskonały dla miłośników nazgul. Tak jak opisano. Jedna z najszybszych dostaw w moim życiu. Data zamówienia 26.05.2021, przybył 01.06.2021 do urzędu celnego. Przesyłka 02.06.2021. Bardzo ładne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • x1xVIP5
    IT
    27/05/2021

    Doskonały wybór cichy i dokładny, ponad oczekiwania!!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft20 687
    • Ft2 075
    • Ft5 994
    • Ft8 396
    • Ft19 737
    • Ft4 795
    • Ft6 510
    • Ft6 924
    • Ft4 795
    • Ft3 895
    • Ft3 322
    • Ft2 096
    • Ft1 271
    • Ft2 396
    • Ft12 354
    • Ft14 888
    • Ft9 347
    • Ft2 768