Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(712)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(712)
    • 5 Star(696)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/03/2021

    Doskonałe, super przyspieszenie mocy. To jest drugi zestaw silników, który zainstaluję pierwszy żyjący na moim nazgul5 v2 po kilku tygodniach intensywnych tortur. Te silniki mają duży kartofel na freestyle. Działa niklowo. Dla bando niskogazowa plaża nie jest idealna, ale jest to ogromna stopa, aby umieścić pełne domy. Prawdopodobnie wziąłbym z powrotem materiał Iflight, ponieważ ta marka ma bardzo dobry produkt. Dzięki Bangoodowi za szybkie dostarczenie mojego zamówienia. Pięć gwiazdek zasłużonych... dobra robota.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Są super szybkie, w dwa dni mam je, dziękuję bardzo za Serwis, i przygotowanie doskonałego pakietu, w 100% Zalecane. Jakość silników XING-E są najlepsze...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Doskonałe silniki do fpv! Opakowanie jest trochę uszkodzone, ale w środku ma gąbkę ochronną, silniki dotarły w doskonałym stanie i zabrały krótki czas

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Otrzymałem produkty, nie mają żadnych problemów, polecam niekorupcyjne loty

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Najlepsze niskokosztowe silniki FPV wyścigowe 33,54 g

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/08/2021

    Zgodnie z opisem, oryginalny xing pro motor. Dostawa była standardowa, dotarła do mojego progu w ciągu 8 dni tranzytowych i dobrze zapakowana. Jestem zadowolony z jakości i szybkości dostawy, działa doskonale. Polecam wszystkim, którzy szukają silnika zastępczego lub nowego wyposażenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/04/2021

    Great product. Package in perfect condition. Delivery on time. Can't wait to start my new build.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Przybyli jako opisowa, doskonała jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2021

    Bardzo dobry silnik! Czekam na test!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    Doskonałe są super ekonomiczne silniki i jednocześnie funkcja cudu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 412
    • Ft2 185
    • Ft6 311
    • Ft9 314
    • Ft5 048
    • Ft5 020
    • Ft6 627
    • Ft5 364
    • Ft4 417
    • Ft5 831
    • Ft3 343
    • Ft5 080
    • Ft4 417
    • Ft1 086
    • Ft1 260
    • Ft2 914
    • Ft1 493
    • Ft16 404