Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(42)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(42)
    • 5 Star(42)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/09/2021

    CN do Wielkiej Brytanii w tydzień, w czasie wakacji bankowych! Wersja 1800kv dla mojej 6s gobliny. Z 6x5.5 lub 6,50x5. Karty mówią, że to będzie dobre dla 160-170mph.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Silniki są pięknie opakowane (jakość światła wymaga 😉) są 53g z całej długości oryginalnego kabla.... Zmontuj i sprawdź od razu, to działa doskonale 👍🏻👌

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Great Motors dla moich 7" 8s Drone, kocham je.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Szybko i giod

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Bardzo dobra opcja

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2020

    Świetna jakość! Mam mniej czasu lotu niż Racerstar AirA 2508 1200KV. Ale są to bardzo mocne silniki! Przelot 15min z CNHL 4s 4000mah 50C bez GoPro (1000gr)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2020

    Świetny sos 🤩🤩🤩 Lilowi zajęło to dłużej niż zwykle z powodu sytuacji, w jakiej są teraz światy.. Wielkie dzięki za pracę w tych czasach 🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2020

    To są potworne silniki, jakość jest wspaniała i całkowicie wymiata na mojej 7" 6S, zasilanej hybrydą. Od 0 do 350 stóp w mgnieniu oka.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Fantastyczne silniki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2020

    Wysoka jakość i doskonały silnik

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$9.23
    • US$31.17
    • US$89.99
    • US$20.99
    • US$10.99
    • US$122.42
    • US$31.17
    • US$4.99
    • US$68.99
    • US$17.31
    • US$33.48
    • US$35.79
    • US$104.64
    • US$19.99
    • US$88.99
    • US$33.34
    • US$74.99
    • US$11.54