Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(105)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(105)
    • 5 Star(103)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 17/04/2021

    Dron lata fantastycznie, ustawienie go było tak proste, jak można się spodziewać po wiązaniu i locie. Absolutnie doskonały. BG dostawa z CZ była niesamowicie szybka. Dałoby więcej gwiazd, gdyby było to możliwe. Naprawdę rozumiesz, dlaczego rekwizyty nazywają się Nazgul, kiedy krzyczy przez niebo :D

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Produkt zgodny z opisem...Wysyłka została zamówiona szybko 03.03.2021, a 17.03.2021 w domu...góra 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2020

    Piękny i niesamowity wyścigowiec IFLIGHT!!!! Jest wspaniały i idealny!!!! Dziękuję bardzo Banggood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Z pewnymi wrażeniami tpu w dodatku jest idealny. Bardzo dobra jakość lotu i potężny. Wtedy jic jest tylko górą

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2020

    Tytan lata bardzo dobrze! Najlepsze Google na świecie! Szybka dostawa z CZ do Austrii w 4 dni!!!

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 28/05/2021

    Pas encore temps de les tester. Premières impressions : très bonne qualité de construction pour le drone; on connait la réputation du masque DJI. Prochaine étape : à monter le Rx, GPS et Buzzer...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Wiązka 1A. Tytan DC5 jest bardzo dobrym wykonaniem. Okulary są idealnie 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2020

    Kocham każdy lot do tej pory. Potężne i zdolne do obu ruchów, płynnego latania i przelatywania na dłuższych dystansach. Cieszę się, że dołączyli do nich dodatkowy zestaw rekwizytów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    packaging was still in good condition. haven’t flown it yet but looks like it was built well. better then I could do

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2020

    TOP drona do freestyle'u i kinowego rejsu. Najlepiej zamówić GoPro-Mount i rekwizyty zastępcze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft149 539
    • Ft86 329
    • Ft66 590
    • Ft87 870
    • Ft40 080
    • Ft12 330
    • Ft70 912
    • Ft70 912
    • Ft160 250
    • Ft160 250
    • Ft49 329
    • Ft31 755
    • Ft29 183
    • Ft30 830
    • Ft51 796
    • Ft72 146
    • Ft154 161
    • Ft22 505