Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(12)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/04/2021

    Świetny model, niezły ubaw latając tym pięciocentowym quadem. Best działa z systemem R9m. 4-6 Mina czasu lotu, a Ty zawsze chcesz więcej i więcej....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2021

    rimasto a bocca aperta... questo kit è una bomba!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2020

    Działa doskonale i jest naprawdę zabawne:-) Na początek taki jak ja może trochę za szybko, ale jakoś sobie z tym poradzisz. Był na planie z okularami DJI, dobra oferta! Okulary również działają dobrze. Nie żałuj zakupu:-)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Chciałem dostać mój pierwszy 5 calowy dron na dłuższe odległości i czas lotu i sądząc po recenzjach i inspekcji po otwarciu to jest bardzo wysokiej jakości budowa, w cenie są gogle DJI w wersji v2 inny przegląd chciałem. Świetna kombinacja, dobra cena i tylko 22 dni od zamówienia do dostawy do Zachodniej Kanady.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Były dobre ustawienia w betalot (gps ratownicze musisz się aktywować.) Po podłączeniu pilota, szybko przypisz klucze i ruszaj. Dla twojej wiadomości: najpierw musi zostać uruchomiony tryb Acro. Przycisk AUX2 jest przypisany w każdej pozycji dla trybu poziomu. Jest odpowiedni dla początkujących jak ja, ale już jest szybki i silny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2021

    Doskonały produkt i niesamowita moc z 6s 1300 lub 1550 baterii. Szybki, zwinny, solidny, piękny i wspaniały jakości z maską Jji i jednostką powietrzną! Polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2021

    J'ai reçu le colis tout et ok parcontre je dois payer DHL 60fr pour qu'elle raison je ne suis pas d'accord

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Kocham tego Drona! To był mój pierwszy i nie żałuję zakupu. Ma naprawdę dobrą moc i poncz. Bardzo zadowolony z melodii, gładki jak jedwab.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2021

    Top Drone aber hat lange geduert.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/03/2021

    мне нравится. спасибо

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft31 813
    • Ft42 178
    • Ft84 660
    • Ft34 043
    • Ft30 126
    • Ft84 358
    • Ft150 642
    • Ft37 661
    • Ft51 216
    • Ft85 540