Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(17)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(17)
    • 5 Star(17)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2020

    Fantastyczny i bardzo piękny rajdowiec!!!! Bardzo mocny i z bardzo dobrej jakości Iflight!!!! Muszę tylko dostać moje okulary DJI, aby spróbować;) Dziękuję bardzo Iflight, dziękuję Banggood;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2020

    Wielki Quad. Jeśli zamówisz BNF DJI, upewnij się, że najpierw podłączysz się do betalotu. Mój nie był ustawiony na SBUS, więc musiałem to skonfigurować. Poza tym lata naprawdę dobrze i przyszedł tydzień wcześniej niż przewidywano!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/08/2020

    Wspaniale. Lata bardzo spokojnie i sztuczki wykonywane są z wielką łatwością i kontrolą. Jest idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2020

    Bardzo ładna jakość budowy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/06/2020

    Super śmigłowiec RTF! Czy ja bym odkupił!! Żegluga była również ok i wystarczająco szybka tym razem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Poczekałem chwilę przed ogłoszeniem tej recenzji, jak chciałem najpierw zalogować poważny czas lotu. Pięść w dół, ten quad jest czołgiem. Jakość Build to 5 gwiazd i iFlight wykonać niesamowitą pracę z lutowania i zarządzania drutami. Ogólna jakość jest niesamowita. Jeśli chodzi o charakterystykę lotu, to leci naprawdę świetnie. Zdecydowanie jest na ciężkiej stronie jak na 5 cali, ale to nie ma być bando Basher. Jest to bardzo zwinny super zabawa dłuższy zasięg (z crossfire) quad. Jest przeznaczony dla kogoś, kto szuka płynnej obsługi i mocy 5in, ale z GPS dla dodatkowego bezpieczeństwa i 5mm ramiona dla niemal niezniszczalnej trwałości. Wybór silnika jest świetny dla łagodnych/pośrednich części akro i TPU naprawdę poprawić jakość budowy, chociaż za cenę dodatkowej wagi. Ogólnie to jest i niesamowite quad do badania i łagodne acro. Melodia jest świetna do tego celu i z DVR jednostki lotniczej można uchwycić wszystkie swoje przygody. Jeśli szukasz bando Basher acro Bestii, kup Nazgul HD z caddx Vista.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/07/2021

    Wszystko świetnie! Żegluga bez problemów!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/05/2021

    Fast shipping, nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Doskonała budowa i niezła moc. Czasami trudno uzyskać sygnał GPS

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Odpowiada opisowi

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft158 911
    • Ft81 976
    • Ft99 318
    • Ft160 803
    • Ft99 053
    • Ft138 731
    • Ft157 650
    • Ft380 729
    • Ft146 397
    • Ft69 679
    • Ft294 493
    • Ft68 097
    • Ft104 048
    • Ft116 660
    • Ft152 290
    • Ft383 712
    • Ft160 803
    • Ft19 297