Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(27)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(27)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/12/2020

    Pakowanie trochę się zepsuło, ale nie miało wpływu na zawartość. Niezły produkt, ale zamurowałem na pierwszym uaktualnieniu firmware. Włączono tryb dfu i zastosowano ujednolicony plik hex stm32xxx.MUSTuse itlight kierunki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Co za wysokiej jakości zbudowany dron! Lata się bezpośrednio super i jest naprawdę bardzo dobrze przetworzone! Mogę tylko polecić rejs i lot dalekiego zasięgu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Niesamowity quad! IFlight wykonała świetną robotę. Buduję własne quady od lat, ale nie możesz pokonać tego mądrego cena/jakość. Tylko Bnf, bez kłopotów. Melodia jest dobra, ale nie idealna, potrzebuje trochę dobrego nastrojenia, ale to wszystko. Jeszcze raz, niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Idealnie, jest to cud, z lipo 4000mah 6S (bez GoPro) udało mi się wyjąć 20min lotu, a z GoPro około 15min, absolutne barbarzyństwo, to bardzo doceniane dostosowanie pikseli, które przynosi z fabryki, Całkiem udany zakup, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Dzięki Banggood Team bardzo szybko dostarczone do Szwajcarii wszystko jest doskonałe dzięki. Chimera 7 mnie uszczęśliwia. Za pozdrowienia ze Szwajcarii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Super długowieczność, leci bardzo delikatnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Idealny dron, bardzo stabilny przy silnym wietrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Co za wspaniały quad, jeślilight, ci goście są świetni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/06/2021

    Bardzo się z tego cieszę! Moim jedynym problemem było to, że przylutowali tylko 4 kable na GPS, kiedy ma 6 kabli, więc będziesz musiał sam lutować SDA i SCL, jeśli chcesz, żeby Compass działał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Dron jest niesamowity Q budują iLot jest już znany. Podoba mi się fakt, że Łazienki do lutowania są teraz z góry, a nie z boków, jak na Nazgulu, gdzie powodowały problemy przy przywiązywaniu drona do torby. Dostarczone na czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft118 844
    • Ft113 764
    • Ft137 318
    • Ft153 205
    • Ft446 138
    • Ft64 655
    • Ft81 958
    • Ft369 254
    • Ft92 365
    • Ft36 482
    • Ft82 636
    • Ft130 544
    • Ft326 488
    • Ft64 655
    • Ft125 648
    • Ft67 734
    • Ft146 308
    • Ft108 837