Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(34)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(34)
    • 5 Star(34)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/11/2021

    Pakiet był trochę zepsuty i wygląda na to, że został otwarty wcześniej, dron był całkowicie w porządku i przybył wcześniej niż zakładano. Świetny produkt, niesamowity do latania! Nadal czekamy na większe baterie, aby przetestować możliwości dalekiego zasięgu. GoPro i montaż muszą być zamawiane oddzielnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Jestem na czas. Pudełko było bezkrytycznie posiniaczone, w środku jest dużo paralonu. Działa idealnie, wystarczy włączyć go do Betaflay. Kupiony na raz Lwów 4000 mha 6S.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Pakowanie trochę się zepsuło, ale nie miało wpływu na zawartość. Niezły produkt, ale zamurowałem na pierwszym uaktualnieniu firmware. Włączono tryb dfu i zastosowano ujednolicony plik hex stm32xxx.MUSTuse itlight kierunki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/07/2021

    Co za wysokiej jakości zbudowany dron! Lata się bezpośrednio super i jest naprawdę bardzo dobrze przetworzone! Mogę tylko polecić rejs i lot dalekiego zasięgu!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/07/2021

    Idealnie, jest to cud, z lipo 4000mah 6S (bez GoPro) udało mi się wyjąć 20min lotu, a z GoPro około 15min, absolutne barbarzyństwo, to bardzo doceniane dostosowanie pikseli, które przynosi z fabryki, Całkiem udany zakup, polecam.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Niesamowity quad! IFlight wykonała świetną robotę. Buduję własne quady od lat, ale nie możesz pokonać tego mądrego cena/jakość. Tylko Bnf, bez kłopotów. Melodia jest dobra, ale nie idealna, potrzebuje trochę dobrego nastrojenia, ale to wszystko. Jeszcze raz, niesamowite!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/02/2021

    Dzięki Banggood Team bardzo szybko dostarczone do Szwajcarii wszystko jest doskonałe dzięki. Chimera 7 mnie uszczęśliwia. Za pozdrowienia ze Szwajcarii

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Super długowieczność, leci bardzo delikatnie

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Idealny dron, bardzo stabilny przy silnym wietrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Co za wspaniały quad, jeślilight, ci goście są świetni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft73 022
    • Ft109 535
    • Ft147 342
    • Ft162 611
    • Ft92 274
    • Ft142 728
    • Ft404 292
    • Ft104 556
    • Ft165 963
    • Ft398 337
    • Ft69 703
    • Ft80 889
    • Ft28 543
    • Ft46 467
    • Ft152 686
    • Ft110 411
    • Ft119 161
    • Ft3 648