Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • Rampp88
    DE
    19/05/2021

    Ich bin richtig begeistert! In Betaflight ist alles schon eingestellt. Auch bei BlHeli ist schon die neuste Firmeware drauf. Nur Schalter zuweisen in Beta und los gehts. Kaufe nur noch den in Zukunft

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Do tego śruby, nylonowe podkładki, żelki, kondensator, XT60 i 12 silikonowych drutów AWG i wiele drucianych uprzęży. Zobacz zdjęcia do wszystkiego w cenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2021

    Wszystko przyjechało w idealnym stanie, szybciej niż wskazano. Kondensator i wtyczka xt60 również tam jest, jestem zachwycona

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/10/2021

    Uwielbiam to, działa świetnie, trzeba migać, aby rozpoznać konfigurację ESC BHeli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Nie tanie Bit co powinienem zrobić?! Wystarczy uarts, 2 żyroskopy, ale nie wifi esc wygląda dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Super sprawa, szybka dostawa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2021

    Przesyłka bardzo szybko...produkt zgodny z opisem....bardzo dobry 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Top-notch hardware, everything logically laid out, powerful esc with metal mosfrets. I've got v2.2 version of FC and 2.1 version of ESC with additional stuff like power cable, connection cables etc.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dobry produkt, polecam go

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    /Oni najlepszego w znamieniu! Banggood zawsze najlepsze nowe produkty

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft23 931
    • Ft21 203
    • Ft4 128
    • Ft45 784
    • Ft2 269
    • Ft3 026
    • Ft21 961
    • Ft53 361
    • Ft22 620
    • Ft44 751
    • Ft20 446
    • Ft14 292
    • Ft8 521
    • Ft6 226
    • Ft64 374
    • Ft53 013
    • Ft22 620
    • Ft17 702