Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(156)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(156)
    • 5 Star(135)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 31/10/2021

    Doskonały produkt, doskonała jakość materiałów i doskonała kompatybilność z rzepem DJI. To prawie całkowicie rozwiązuje problem przenikania światła po bokach twarzy, ale nie całkowicie. Jest to spowodowane kształtem daszka, niestety.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2022

    Podkładki dobrze pasują do twarzy. Nie ma światła z boku. Ale nadal musisz poprawić nos. będzie wyciąć „nose kawałek" z oryginału i używać go. W przeciwnym razie dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2022

    Jest światło między nosem a okularami, poza tym wszystko jest świetne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2022

    Fantastyczny, wygodny, dokładny, przylega i nie filtruje światła. Obiektywnie nie rozumiem, jak Dji nie umieściła czegoś podobnego na ich goglach. Z tak wielu niepotrzebnych akcesoriów jest to po prostu niezbędne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2021

    Przyszedł w krótkim czasie, kupiłem go, ponieważ próbowałem mojego przyjaciela gogle dji v2, a oryginalna gąbka jest zbyt sztywna dla mojej twarzy i przechodzi światło. Teraz muszę tylko czekać, aż banggood wyśle mi gogle dji v2, które kupiłem 😕. Zbadam gąbkę, kiedy dostanę gogle 🤔, mam nadzieję, że wkrótce.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/05/2022

    To wspaniałe, nie ma już światła, które wsiąka z boków! Jest wygodniejszy niż wyściółka dji. Za tę cenę jest to prawdziwy bargin!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    wow this is a must have if the original faceplate does not fit perfectly!!! 95% of the light leak I had is gone!!! well it's 100% to me as my face will always have that little around the nose.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/10/2021

    Świetny materiał powinien zrobić to dobrze tylko na tydzień czekać na dostawę..niektóre, jak jestem pewien, że wszystkie te towary są magazynowane w Australii ..nie trzeba być oszukańcze BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2022

    Piękne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2021

    Doskonała pianka bardzo wygodna i w ogóle nie ma światła, najlepsza nawet polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$54.99
    • US$16.71
    • US$13.99
    • US$175.00
    • US$12.99
    • US$15.99
    • US$10.99
    • US$19.99
    • US$104.99
    • US$27.71