Opinie klientów

5 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Niesamowite jak lata to cacko, pomimo drobnych problemów z wysyłką banggoog staną na wysokości zadania i dostałem super cinewoopa. Dziękuję banggoog i polecam protek 35.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Drone came unharmed exactly after 20days after shipped, as i payed for eu priority line. No customs stops so thats great. Love it and cant wait to try it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Piękne i bardzo czyste Cinehoop. Najwyższa jakość. Lata bardzo dobrze i jest potworem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    все прийшло запакованим в Україну приїхав за 3 неділі.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Niesamowity quad, leci jak sen prosto z pudełka. Mogę go łatwo obsługiwać z Hero 8 i baterią 1330 4S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Good Protek35HD nice airunit

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo szybka dostawa. Jakaś wysypka na pudełku. Iflight poczyniło pewne postępy z wieloma naklejkami ostrzegającymi o ustawieniach, DJI Google wiązania, wiązania krzyżowe,... Ogólnie bardzo miły cine huop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/05/2021

    Dron jest wysokiej jakości, jest dobrze zbudowany. Świetny czas dostawy w Rumunii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2021

    Dron z doskonałą wydajnością lotu i dobrą autonomię ponad 7 minut z akumulatorem 1550 mAh. W przeciwieństwie do trzmiela poprawiła wydajność silnika nawet pod koniec lotu zawsze bardzo niskie temperatury. Dla mnie najbardziej kinematyczny dron, jakiego próbowałem. Czekam, żeby spróbować z Osmo Action na pokładzie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/05/2021

    Ho ricevuto dopo 2 settimane il mio drone! Banggood è un sito affidabile con servizio perfetto, spedizione a pensarci che il pacco arriva dalla cina era velocissimo! Complimenti!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft79,410
    • Ft51,582
    • Ft66,638
    • Ft92,553
    • Ft136,764
    • Ft96,040
    • Ft162,776
    • Ft560,272
    • Ft63,552
    • Ft117,235
    • Ft103,845
    • Ft78,053
    • Ft351,711
    • Ft64,478
    • Ft400,769
    • Ft72,808
    • Ft54,636
    • Ft115,079