Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(46)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/07/2021

    Niesamowite jak lata to cacko, pomimo drobnych problemów z wysyłką banggoog staną na wysokości zadania i dostałem super cinewoopa. Dziękuję banggoog i polecam protek 35.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/05/2021

    Drone came unharmed exactly after 20days after shipped, as i payed for eu priority line. No customs stops so thats great. Love it and cant wait to try it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/03/2021

    Piękne i bardzo czyste Cinehoop. Najwyższa jakość. Lata bardzo dobrze i jest potworem.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/05/2021

    все прийшло запакованим в Україну приїхав за 3 неділі.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Niesamowity quad, leci jak sen prosto z pudełka. Mogę go łatwo obsługiwać z Hero 8 i baterią 1330 4S

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Moje hobby jest dla mnie nowe. Mam to już od jakiegoś czasu. Przetrwał moje wypadki. Jest wytrzymały i silny. Z pewnością polecamy dla nowicjuszy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2021

    Zajęło 11 dni, aby przyjechać do Polski z magazynu CN, stan jest doskonały, dobra oferta! Nie mogę się doczekać, żeby spróbować. Dziękuję, Banggood. Dziękuję, że mnie pani odwiedziła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/09/2021

    Super cinewoop niezastąpiony przy filmowaniu, polecam, dziękuję banggoog.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Good Protek35HD nice airunit

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Bardzo szybka dostawa. Jakaś wysypka na pudełku. Iflight poczyniło pewne postępy z wieloma naklejkami ostrzegającymi o ustawieniach, DJI Google wiązania, wiązania krzyżowe,... Ogólnie bardzo miły cine huop.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft68 375
    • Ft169 283
    • Ft69 703
    • Ft170 777
    • Ft87 415
    • Ft148 869
    • Ft351 182
    • Ft83 976
    • Ft137 417
    • Ft109 535
    • Ft129 451
    • Ft404 292
    • Ft86 299
    • Ft53 438
    • Ft73 022
    • Ft73 022
    • Ft119 161
    • Ft163 806