Opinie klientów

4.93 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(60)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(60)
    • 5 Star(56)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/03/2021

    Dron jest rewelacyjny, jeden z najlepszych cinewhoopów. Ma dużo mocy, przez co nadaje się nie tylko do ujęć cinematic, ale także do freestyle. Czekam na pakiety lipo, żeby zobaczyć co on na prawdę potrafi, ponieważ narazie latałem na baterii li-ion 18650. Polecam tego drona w 100%. Super!

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Zamówiłam, jeśli Light Protetek35 i ładowarka hotrc 400, i jak widzicie, folia była otwarta, kiedy paczka dotarła do mojego domu, i bez dodatkowego zabezpieczenia, jest to ryzyko, ponieważ przedmiot może spaść w każdej chwili. Mam nadzieję, że Banggood może zwrócić uwagę na ten problem, dla samych towarów jeszcze nie próbowałem, mam nadzieję, że działa dobrze. Dzięki

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    W przeszłości nie byłem tak entuzjastycznie nastawiony do Iflight. W międzyczasie, wydaje się, że stali się prawdziwi. Nie ukończyłem jeszcze długoterminowego testu dla Proteka35, ale przynajmniej kilka lotów. Protek35 naprawdę lata 1A, poprawnie gładki i bezpośredni, bez dryfowania w zakrętach i absolutnie bez podatności na wiatr. Bardzo ważne, ale = konfiguracja betalotu patrzeć dokładnie, porażkasafe jest niedbale zaprogramowany, a także w przeciwnym razie nie bardzo się tam przejmują. PIDS i RATES, jednak idealnie pasują do moich wymagań. Dalsza krytyka = dioda LED na dole i jedna dioda LED z tyłu są połączone równolegle. Nie jest więc możliwe, aby przełączać dolne i dwa tylne diody oddzielnie, które uważam za wielką szkoda i można było rozwiązać lepiej. Nie mogę nic powiedzieć o kamerze i vtx, ponieważ użyłem Caddx 2,1 mm przeciwko 1,8 mm Foxeer Drapieżnik v4 i TBS unifikuje pro V3 tuż przed pierwszym lotem. Wniosek: technicznie rozszerzalny, kilka mniejszych wad, co więcej czas lotu 8min jest nierealny. Radzę sobie z nową CNHL Black Series przed ocieplaną i HERO 9 tylko 4 minuty. Jest bardzo dobry w lataniu, trochę cichy jak klasyka kina

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Dobry bluewoop, stabilny i pewny siebie, ciężki dla фристайла, 6s, jeśli chcesz piec

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/04/2021

    Protek35 to świetny quad. Zwracaj uwagę tylko przy podłączaniu kabla USB w porcie 90°, ponieważ możesz oderwać port USB FC. Mocny quad, nie tak zwinny jak 5-calowy freestyle, ale daleko do klasy kino!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Wszystko w porządku. Lot Maiden pomyślnie zakończony (https://youtu.be/HTv51GScyj8). To jest mój drugi alarm quad, Tinyhawk 2. Czas lotu z 1300 mAh Lipo i GoPro to blisko 5 min. ( 1 Min bez GoPro.). Niestety podczas drugiego lotu miałem mały wypadek, który złamał strażnika z jednej strony. Nic poważnego, ale myślę, że to będzie słaby punkt. Części zamienne są zamawiane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Dopiero co weszłam, wszystko wydaje się w porządku. Jeszcze go nie przetestowałem. Pakowanie jest fajne. Dostawa była szybka, ale musiał zapłacić ~100$ dodatkowe wydatki DHL i podatek celny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/12/2020

    Bardzo dobra konstrukcja, bardzo nerwowy ✌️✌️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Trzy tygodnie zajęło dotarcie do niego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Быстрая доставка. Упаковка была слегка мятой. Собран дрон отлично. Будем пробовать.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft65,157
    • Ft48,867
    • Ft92,553
    • Ft77,127
    • Ft78,392
    • Ft44,455
    • Ft54,975
    • Ft135,746
    • Ft108,257
    • Ft117,235
    • Ft96,040
    • Ft83,298
    • Ft39,364
    • Ft86,383
    • Ft60,159
    • Ft47,509
    • Ft111,990
    • Ft43,190