Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(25)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(25)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/02/2021

    Muszę podkreślić, że jakość tego drona jest bardzo dobra. Jest to jedna z najlepszych kinematek 3-calowych (no cóż, ta ma 2,5), ale do porównania z szerszeniem, trzmielem i Tykanem (ten ostatni również 25). Wszystko jest dobrze ustawione. Mój jest HD i jest idealny. Mam nadzieję umieścić ją na Insta360 SMO. Z drugiej strony, trzeba wiedzieć, jak dobrze uaktualnić RSG, który mówi Iflight i najnowszy firmware betalot (wysyp), tylko tak, aby ich wydajność była odpowiednia, ponieważ drony te są ciężkie i muszą być dobrze nastrojone (przejdź na oficjalną stronę Iflight). Z czwórkami idzie świetnie, ma cios, ale można z trójką bez wiatru i miękkie, jeśli chcesz nagrać miękką. Plastik w kanałach jest bardzo wytrzymały. Posiadanie go poniżej 250 gr jest praktycznie niemożliwe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/01/2021

    Tylko test oscylował z 4s 850 mah. Mucha jest fajna. - Na co to było? Latanie znaczy haha. Jutro wykonamy acro latanie i testujemy to na zewnątrz.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Bardzo dobra jakość, dobre ustawienia, dobry wybór dla kinoop z GoPro lite lub SMO 4K aparat. Ale trochę ciężki z 196g

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/09/2021

    Doskonały produkt, zaskakuje mnie zbyt wiele! Super Indica (ang.). Kupiłem baterie i tylko czekam na przyjazd, aby wykonać te loty!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    toller kopter, lies sich einwandfrei einrichten und läuft mit einer Tango an den fpv v2 Googles. Morgen gehts damit an die frische Luft.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2021

    Wszystko ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/06/2021

    Niesamowite rzeczy!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/04/2021

    Bardzo zadowolony. Dobra jakość!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2021

    Miedź spoko. Niestety, acks do niego od miesiąca leżą na celni bez ruchu, więc nie mogę latać, a poparcie dla banggood standard jest podpisane, że konieczne jest poczekać (((

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2021

    Дрон приехал очень быстро, 10 дней где то, всем доволен и рекомендую.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft137 205
    • Ft73 241
    • Ft33 139
    • Ft164 924
    • Ft48 384
    • Ft79 345
    • Ft34 648
    • Ft136 030
    • Ft114 834
    • Ft26 779
    • Ft68 932
    • Ft28 843
    • Ft117 618
    • Ft129 552
    • Ft99 423
    • Ft114 156
    • Ft382 338
    • Ft24 703