Opinie klientów

4.98 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(129)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/11/2020

    Piękna ramka i super wykończona. Dla mnie, jeśli światło robi naprawdę dobre rzeczy, mówię też o elektronice. Jeśli chodzi o dostawę w przeszłości kilka rzeczy nigdy nie przybyło teraz z bg ekspresu w dokładnie 15 dni dostarczone.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2020

    Rama może być trochę ciężka w porównaniu do najwyższej jakości. Ale jest sztywna, łatwa w budowie, a zwłaszcza t t t tpu i śrubokręt są tam. Z nawet rab, w cenie c jest naprawdę górna!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/04/2021

    Steep rama, przed lataniem na nie oryginalnym xl5, jeśli promienie światła już, ale grubsze, mocowania są mocniejsze i sama rama jest wykonana bardziej jakościowo. Ponadto nie był w stanie kupić zapasowych promieni (wszystkie różne długości). Lepiej przepłacić za oryginał.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/03/2021

    Ładna ramka, trochę ciężka, ale miejmy nadzieję, że mocna.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Ramka na górze go tam oczy zamknięte hiper lite z wszystko co potrzebne w zakresie druku tpu lub śrubokrętowania

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Wspaniała rama bardzo dobrze przemyślana, węgiel jest gruby i bardzo solidny. Uwielbiam szok i zabezpieczenia motoryczne. Kolor bardzo dobrze łączy się z węglem. Super zadowolony z mojego zakupu. Łatwy do zmontowania mniej niż 30 minut. Więcej niż łączyło to wszystko razem. Wspaniała estetyka. Bez wątpienia jakość bangood dostarcza mi bardzo szybko absolutnie fantastyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • DHTVIP3
    MX
    01/05/2021

    Un frame muy destacable, con gran diseño y una excelente resistencia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Super zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2021

    Rama bardzo wysokiej jakości i z bardzo ładnym designem!!! Dzięki IFLIGHT i dzięki Banggood za wszystko!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Najlepsza 5-calowa ramka z formy iFlight X i dużego ramienia, pasująca do modułu cyfrowego Caddx Vista lub analogowego aparatu caddx Ratl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft19,002
    • Ft3,391
    • Ft2,373
    • Ft2,033
    • Ft2,373
    • Ft9,839
    • Ft3,730
    • Ft2,712
    • Ft10,517
    • Ft5,427
    • Ft2,033
    • Ft37,019
    • Ft9,160
    • Ft10,857
    • Ft29,615
    • Ft5,550
    • Ft15,608
    • Ft3,730