Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(199)
  • Obrazy
  • Wideo(6)
  • All Star
    • All Star(199)
    • 5 Star(189)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/07/2021

    Wspaniały dron! Moje pierwsze pięć i numer. Przyjemny jak słoń! Jakość komponentów jest doskonała, montaż jest dobry, nic nie jest złuszczanie i wszystko na pewno wytrzyma. Po drugim locie, wszedł w piasek z nosem, bardzo się pobrudził, ale nie było żadnych uszkodzeń! Ale na wszelki wypadek, zamówiłem paczkę rekwizytów, bo to wciąż produkt do wykorzystania. Czas lotu - 5 minut w trybie aktywnym, średnio 7 minut i 10 minut w trybie płynnym (z użyciem baterii 1300 mach). Dron ma swój własny pager, który może być regulowany przez BetaFlight. Z minusów - pisk jest bardzo cichy, w oddali już nie słyszany.. Myślę o dodaniu do niego innego GPS.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/01/2021

    Wow wow Wow wow ten quad jest NIEDOBNY moje testowanie dodając GPS doprowadziło mnie do 180km/h (około 113mph) Dodałem aparat betafpv smo 4k i wczoraj bez powodu podłączyłem się do kontrolera Iflight F7 i to przeszło z INCREDIBLE do dosłownie poziomu boskiego. Nie wiem, jak to jest takie dobre w tym punkcie cenowym. Sprawdź na YouTube kilka filmów. (połączenie może się zmienić, ale tutaj jest na razie) https://youtu.be/xmWJhfx6h6o Sprawdź inne filmy, aby zobaczyć jak nie z tego świata jest z kontrolerem f7. Jeśli światło mnie uderzy, nie chcę latać niczym innym, będę ambasadorem :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2021

    Zapakowane starannie i bezpiecznie. Wysokiej jakości komponenty i bardzo schludne wykonanie. Instrukcje są zrozumiałe i konfiguracja działała dobrze. Jasne zalecenie zakupu drona.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Nadal jestem nowicjuszem, to pierwszy duży quad, latałem małym jastrząbem 2s. Więc skok do tego był bardzo miły. Z pudełka leci pięknie. Nie miałem problemów. Trochę mi zajęło przywiązanie przez rozbrykany XM. Musisz przytrzymać przycisk, a potem podłączyć akumulator do quada i trochę mi zajęło, żeby to rozgryźć. Mój XM jest międzynarodową wersją. Ale jak dotąd uwielbiam to!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2021

    Miałem już Nazgul w wydaniu Analogowym, a teraz przeszedłem na wydanie cyfrowe. Ten quad jest niesamowity! Nastrojenie, do którego przychodzi, jest już całkiem dobre. Dostarczenie trwało 14 dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2021

    Ładna Zabawka, 😉 Zamówienie 2021-03-12 Nowa wersja: SucceX-e 45A V2, Nowa płyta podłogowa i nieco cieńsza -->PICS Chodźmy na Księżyc i trzymajmy AMC 😋

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Pierwszy quad, dużo zabawy. Zalecałbym trening przed pierwszym lotem :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Skrzynka jest poważnie uszkodzona, ale towar jest normalny. Przybył do Moskwy w 20 dni

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/05/2022

    fpv kompatybilny z systemem DJI, szybka wysyłka i świetna wydajność

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2021

    Otrzymane za 10 dni, wszystko jest tam. Kwad ma obszar bardzo dobrej jakości, naprawdę zadowolony z mojego zakupu za tę cenę, dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$249.99
    • US$259.99
    • US$289.99
    • US$189.99
    • US$163.30
    • US$142.00
    • US$164.58
    • US$344.99
    • US$271.39
    • US$105.99
    • US$391.99
    • US$284.99
    • US$302.09
    • US$550.98
    • US$99.99
    • US$438.99
    • US$219.99
    • US$11.49