Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(338)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(338)
    • 5 Star(326)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Dron jest naprawdę dobry, leci szybko i płynnie. Jest z wieloma dodatkowymi rzeczami. Dwa problemy dostaję: Firmaware odbiornika XM+ musi zostać zdegradowana, aby móc łączyć się z kontrolerem nie FRSKY. Śruby stosu są zbyt wysokie i mogą uszkodzić taśmę lipo (mam oba rozerwane w 5 dni), trzeba umieścić dodatkowe podkładki/shims. Szybka dostawa z CZ (1 tydzień do Bułgarii).

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/04/2021

    Czysta poezja, przeleciałem nad polami pszenicy, totalna kontrola, delikatny lot, przesadzona telemetria, granit TBS Crossfire, nieskończona bateria 4s 1050mh. Nie musiałem dotykać niczego, co nie było. Normalne ustawienia radia. Polecane dla początkujących.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    To wystarczająco długo na dostawę indonezyjskich na około 3 tygodnie, jeśli ktoś sprzedaje w Indonezji...to kup go w Indo, ponieważ spadek jest taki sam jak celnik. Ale szacunkowy czas jest odpowiedni

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Mega dron, absolutnie polecam. Najlepiej zbudowane razem i gotowe. Naprawdę RTF. Wydajność cenowa absolutnie polecana. Z elementem Crossfire TBS. Zalecana wartość!!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobry dron, dość wytrzymały i bardzo zabawny. Nie pochodził ze śmigłami ze zdjęć, ale te, które przyszły, były tego samego, ale w innym kolorze. Kamera jest przyzwoita. Uchwyt polega na tym, że jeśli umieścisz anteny odbiornika z małymi, czarnymi rurkami, kiedy go uderzysz, to na pewno się zepsują, ale to łatwe do rozwiązania, umieszczając je w inny sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2021

    Beaux matos !!! Fonctionne très correctement !!! Pour la mise en route aucun problème ! Je recommande ! Merci banggood pour la livraison ultra rapide ! Seulement 8 jours !!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Świetny dron! Wystarczy skonfigurować odbiornik, ustawić tryby i stawki, domyślne pid dobre (do użycia bez Gopro!), leci bardzo płynnie. Bardzo szczęśliwy! (Gopro moc 3d wydrukowana przeze mnie, ale pakiet zawiera standardową moc podstawy)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2021

    finally this baby arrived after suez canal was stuck for so long :P it looks great, i set it up, fixed all screws, so long everything works absolutely fine and great. gonna have my maden flight tomorrow :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/01/2021

    Bardzo ładne 5" w tej cenie. Lata bardzo dobrze, i dużo mocy. Nie ma żadnych wad. Najlepszy, jaki można kupić w przedziale cenowym 200 dolarów, moim zdaniem. XL5 V5 rama i 800mw vtx.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dobry dron, doskonałe wykonanie. Niestety jeszcze nie próbowałem, ale dobrze się zapowiada. Jedynym negatywnym punktem drukowania TPU jest zbyt cienkie, aby mieć większą ochronę silników

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft113 507
    • Ft104 880
    • Ft81 976
    • Ft126 119
    • Ft133 491
    • Ft99 634
    • Ft122 966
    • Ft91 436
    • Ft63 058
    • Ft54 986
    • Ft173 415
    • Ft337 059
    • Ft88 491
    • Ft156 042
    • Ft81 803
    • Ft209 896
    • Ft160 803
    • Ft4 411