Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(475)
  • Obrazy
  • Wideo(2)
  • All Star
    • All Star(475)
    • 5 Star(454)
    • 4 Star(15)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 21/08/2021

    Dron jest naprawdę dobry, leci szybko i płynnie. Jest z wieloma dodatkowymi rzeczami. Dwa problemy dostaję: Firmaware odbiornika XM+ musi zostać zdegradowana, aby móc łączyć się z kontrolerem nie FRSKY. Śruby stosu są zbyt wysokie i mogą uszkodzić taśmę lipo (mam oba rozerwane w 5 dni), trzeba umieścić dodatkowe podkładki/shims. Szybka dostawa z CZ (1 tydzień do Bułgarii).

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2022

    Mimo że należy do poprzedniej generacji w porównaniu do Evoque'a, jest to nadal jeden z najlepszych 5 calowych dronów w kategorii BNF. Precyzyjny montaż, wymagające komponenty projektowe, wstępnie zdefiniowane. Mam tylko dwa punkty: Wolę naprawić baterię za pomocą dwóch rzepów - miałem drona, że zostawiłem baterię w drodze, ponieważ wtedy włączył się rzep. Jest bardziej stabilny, gdy ma podwójny uchwyt. Drugi to antena krzyżowa, koniec, niestety, może przejść przez ramiona i, niestety, wirnik silnika tarcie aż do końca.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2022

    Ahimé non sono stato molto fortunato visto che mi è capitato il drone con un difetto alla saldatura di uno dei motori. Il problema è che prima di capire da dove provenisse il problema ho perso almeno un paio di giorni a sbattermi come un pazzo. Questa volta l'assistenza è stata alquanto evasiva e scarsa. Solo grazie a qualche tutorial sul tubo sono riuscito ad arrivare alla soluzione. Il motore posteriore Sinistro aveva i poli invertiti e girava al contrario. Nulla da dire sul drone.... Veramente una macchina da guerra. Ottimo in tutte le circostanze con motori assolutamente all'altezza. Ottima anche la vtx nonché la frsky montata che permette un controllo in totale sicurezza.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2021

    Poszedłem do Woroneż 24 dni!!Wszystkie zestawy.Customs nie wziął.Określony koszt przed opodatkowaniem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2021

    Bardzo dobry dron, dość wytrzymały i bardzo zabawny. Nie pochodził ze śmigłami ze zdjęć, ale te, które przyszły, były tego samego, ale w innym kolorze. Kamera jest przyzwoita. Uchwyt polega na tym, że jeśli umieścisz anteny odbiornika z małymi, czarnymi rurkami, kiedy go uderzysz, to na pewno się zepsują, ale to łatwe do rozwiązania, umieszczając je w inny sposób.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2022

    Sprzedawca jest naprawdę dobry!!! Wysyłka szybko, bez odprawy celnej i opóźnień w odprawie celnej! Pudełko jest lekko wgniecione, ale zawartość jest w porządku! Paczka dotarła do Jekaterynburga w 16 dni!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Dron jest dopasowany do reguł sztuki, jest trochę ciężki jak na mój gust, ale z takim samym push leci bardzo dobrze. Z konfiguracją zapasową i ostatnią beta włącza się, gdy broń. Rozwiązałem to, odkładając akcje beta. 4 minuty lotu z 6s 550 mha czeka 6s z 1300 na inne testy. Super sprzedawca. dzięki banggood!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Dron jest bardzo dobrej konstrukcji i dość odporny. Jedynym minusem jest to, że po pierwszym locie anteny odbiornika są bardzo mało chronione, więc łatwo się psują

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Naprawdę zadowolony z tego quad dobrej jakości budowy. Mam go z Xm+ i musiałem wyłączyć odbiornik, aby go uruchomić. Gorąco polecam V2-to.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/11/2021

    Już mi się bardzo podoba na przyjęciu. Przetestuję go jutro. Ponadto, przybył BEAUCOUP wcześniej niż oczekiwano, spodziewałem się go w poniedziałek 8/11 w najlepszym razie i jest 4/11, że znajdę go w mojej skrzynce. DZIĘKUJĘ BEAUCOUP BANGGOOD!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$89.99
    • US$533.59
    • US$475.99
    • US$103.99
    • US$369.99
    • US$209.99
    • US$249.99
    • US$122.99
    • US$273.59
    • US$16.71