Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(229)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(229)
    • 5 Star(221)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/04/2021

    Reçu après à peine 10 jours d'attente ce magnifique nazgul5 v2. Je l'ai commander après la perte de mon précèdent nazgul v2 et grâce à bangood en très peu de temps je peux à nouveau piloté ce superbe engin. Cette machine vole parfaitement avec vos réglages très agréable convient très bien pour du freestyle. La ratel à une image fantastique il faut un peu ajustée les couleurs et le contraste mais c top. Le prix pour du 4s est vraiment bas avant je construisait tous mes drones mais avec les nouveaux drones Iflight et leurs prix défiant toutes concurrence je ne m'embête plus à cherché pendant des heures. Bravo à l'équipe bangood mes colis arrive toujours rapidement et en bon état.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Jeśli masz problemy z przywiązaniem kwad do radia, pamiętaj, że musisz mieć ten sam firmware na wewnętrznym module (radio) i odbiorniku w kwad. Inaczej oszalejesz jak ja

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Ήρθε σε 2 εβδομάδες με acs. κατευθείαν στην πόρτα μου , αψεγάδιαστη συσκευασία και περιεχόμενο τα πάντα μέσα!!!came in 2 weeks to Greece with GLs ->acs courier. Very good condition!! no extra custom fees!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2020

    Dostarczono go do RPA w dokładnie 3 tygodnie przez Buffalo Couriers (od 1,5 tygodnia) bez opłat za korzystanie z opcji Direct Mail Tax Free. Ogólnie to jest dobrze wykończony dron. To moje pierwsze 5", więc nie mogę się równać z niczym innym, ale wygląda na dobrą jakość. Melodia z pudełka wygląda dobrze. Betalot potrzebował trochę ustawienia, jeśli chcesz tryb kątowy i ustawić przełączniki. Mam go z odbiornikiem FrSky r-xsr, nie jest połączony z FC przez S.Port czy F.Port, Więc niektóre lutowanie (1 przewód) i aktualizacja firmware wymagane, jeśli chcesz RSSI i inne telemetrie albo w OSD lub w jednostce TX. Działa dobrze z kilkoma GNB 1550 4S jak na zdjęciu. Chciałbym, gdyby podkładka na baterie wydłużyła całą długość górnej płyty, tak aby bateria mogła być zamontowana bardziej centralnie. Nie, jeśli ktoś może udostępniać pliki STL, żebym mógł wydrukować nowe zderzaki itp, to byłoby super.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2021

    Dotarły na czas, zamawiane z zapasu CZ, bez problemu.Doskonałe drony do freestyle, śmigła w cenie są dobre, chociaż z rzut wysoki, polecam kupić je osobno z rzutem 30/35. Przyjechał na czas, zamówił z magazynu CZ, nie ma problemu. Świetny freestyle dron, zawarte śmigła są dobre, nawet jeśli z wysokim tonem, polecam kupić je oddzielnie z rzutem 30/35.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Super dron, wczoraj wpadł do potoku, wyczyściłem go alkoholem, wyschłem i leciałem jak nic, albo już czekam na ofertę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2021

    Fantastyczne!!! Wszystko tak, jak powinno być i dostarczone do końca roku 2020 po około miesiącu. Produkt najwyższej jakości i jestem bardzo szczęśliwy. Wszystko działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Fajny quad. Chciał go zdobyć przez długi czas. Jakość komponentów. Przygotowane. Jestem bardzo zadowolony z zakupu!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2020

    Doskonały dron, solidny i wytrzymały, wysokiej jakości materiały, miękki i stabilny przewodnik nawet z śrubami dostarczanymi. Niektóre dodatki są drukowane 3D w TPU, tak miękkie i odporne, w tym także wsparcie odbiornika, co pozwala na jego zamontowanie / zmianę. Jedyny znaleziony błąd: odbiornik XM FrSky wydaje się mieć bardzo niski zasięg, lub czasami traci sygnał bez powodu, co z innym odbiornikiem FrSky nigdy mi się nie zdarzyło. (latanie w tej samej przestrzeni i w tych samych odległościach)

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    Niesamowity dron, świetnie lata z pudełka, nie potrzeba tuningu. Ramiona węglowe 6mm wydają się być niezniszczalne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft127 972
    • Ft39 669
    • Ft144 448
    • Ft83 180
    • Ft76 782
    • Ft157 415
    • Ft83 180
    • Ft75 502
    • Ft54 386
    • Ft106 421
    • Ft92 778
    • Ft124 772
    • Ft356 221
    • Ft67 184
    • Ft159 965
    • Ft114 550
    • Ft400 564
    • Ft52 470